[Yalova - MT]

Her zaman bekleriz

Her zaman bekleriz. Çay içmeye, kamp yapmaya, pikniğe, kaplıcaya, sohbete muhabbete dostluğa yolları paylaşmaya ... Motorun varsa en büyük zevkin yollarda olmaksa en yakın yer Yalova :) Hiç düşünmeden atla motoruna gel topla eşi dostu takılsınlar sana hayatlarına yeni güzellikler eklensin :)) Görüşmek üzere arkadaşlar.

poyraz hadi topla ama mılletı ilk gezi ne zaman
ben yalcın haber beklıyorum

::deliir:: Herzaman bekleriz kapımız iki tekeri olan herkese açıktır. ::deliir::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Miilet şu an Yalovadayım ve canım çok sıkılıyo yardım edin beni ylnız bırakmayın ezelim dolaşalım yiyelim içelim bekliyorum eğer mesajımı görürseniz bana ulaşın adım Anıl tel noyu yazıyorum ararsınız 05557231896 :queen: :wiinkk:

:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: Arkadaşlar yalovada motorcuları bulabileceğiniz tek yer CİNE KAFE dir aklınızda bulunsun yolu yalovaya düşen arkadaşlar burayı sorsunlar.
:bounce: :bounce::bounce:

Moderatör
YaLova'nin KurtuLu$u

Arkada$Lar, YaLova'mizin KurtuLu$u doLayisiyLa yarin sabah 10:30'da Cine cafe'de topLanarak kortej'e katiLacagiz.. BiLginize..

yalova'^lı arkadaşlar hepinize selam

19 ağustos'ta Yalova Festivali varmış gelmeyi düşünüyorum Cine cafe'de görüşmek üzere...

Kurtulus Kortejı...

Bugun Yalova MT ıle kurtulus gunu kortejıne katıldım.. Cok keyıflı bır yolculuk oldu. Beledıye baskanı da bızımle beraberdı. Yalovalı dostları gormekten tekrar buyuk keyıf aldım.

Yalnız bır not dusecegım:) Artık benım yalova MT nezdınde mısafırlık hakkım kalmadı.. Artık sızlerı ıstanbula beklıyoruz haberınız olsun

Selamlar Tesekkurler

Moderatör
TRADER' Alıntı:
Bugun Yalova MT ıle kurtulus gunu kortejıne katıldım.. Cok keyıflı bır yolculuk oldu. Beledıye baskanı da bızımle beraberdı. Yalovalı dostları gormekten tekrar buyuk keyıf aldım.

Yalnız bır not dusecegım:) Artık benım yalova MT nezdınde mısafırlık hakkım kalmadı.. Artık sızlerı ıstanbula beklıyoruz haberınız olsun

Selamlar Tesekkurler
Cagirdin da geLmedik mi :p $aka bi yana bi organizasyon yapaLim Agustos ayinda.. MaLum ehLiyet fasLi anca Agustos ba$inda biter..

:flower: ::alkiis:: ::alkiis:: 01.09.2006 da yapılacak olan YALOVA MOTOFEST'e herkesi bekliyoruz. ::alkiis:: ::alkiis:: :flower:

Hocam programın detayını da buraya yazarsanız ona gore bakar arkadaslar

Selamlar

yalova motosiklet festivali hakkında

arkadaşlar büyük olasılıkla herşey tamam fakat detaylar inşallah 31.07.2006 tarihinde yazılacak herşey çok güzel olacak motorsiklet tutkunu bütün arkadaşlara sesleniyorum istanbul izmir ankara adana antalya ankara zonguldak vs.bütün illere herkeze sesleniyorum bu inşallah çok güzel organizasyonda sadece özveriyle yapılan bu katılımın içinde olmaya özen gösterir ve bizi yalnız bırakmazsanız motorsiklet tutkunlarının bir birlerine ne şekilde bağlı olduğunu yalovadan bütün türkiyeye gösteririz barış huzur dolu günler dilerim hadi hayırlısı.

Merhaba dostlar ayın 8 inde ve 9unda esenköyde yazlığımıza gitmiştik bir de ne gördüm esenköyde honda cbr 600f :queen: Çok şaşırdım !

Az önce forumda gezinirken sizde aynı tarihte esenköye gezi yapmışsınız :pr:
O motorlular sizdiniz galiba nasıl oldu da tanışamadık :pr:

Ben de şuan motor olarak antika motor var. Orjinal mobylette 1964 model:mrgreen:

Siz de görmüş olurdunuz böyle bir tarih eserini. Neyse esenköye gelecek olanlar varsa buluşabilir tanışabiliriz. Evimiz kanarya çesmesinin olduğu evdir.

igidu' Alıntı:
Merhaba dostlar ayın 8 inde ve 9unda esenköyde yazlığımıza gitmiştik bir de ne gördüm esenköyde honda cbr 600f :queen: Çok şaşırdım !

Az önce forumda gezinirken sizde aynı tarihte esenköye gezi yapmışsınız :pr:
O motorlular sizdiniz galiba nasıl oldu da tanışamadık :pr:

Ben de şuan motor olarak antika motor var. Orjinal mobylette 1964 model:mrgreen:

Siz de görmüş olurdunuz böyle bir tarih eserini. Neyse esenköye gelecek olanlar varsa buluşabilir tanışabiliriz. Evimiz kanarya çesmesinin olduğu evdir.

Hocam buyuk ıhtımal gordugun motor benım motordur.. Bız arkadaslarla esenkoye geldık bır gece kaldık.. Ben agustosun ortalarında yıne oralarda olucam ama motorlamı olur motorsuz mu bılemıyorum.. Kanarya camısını bılıyorum ama cesmeye hıc dıkkat etmedım.. bır dukkanın felan varsa adını yazda gelınce cayını ıceyım.. Bu arada esenkoy gezısının detaylarını duyurullar bolumunde bulabılırsın.. yalova mt lı dostlarımızla cekındıgımız resımler de var..

selamlar

Bu kadar olmaz yaw:pr:
Bu sitenin yeni aktif üyesi oldum ve bir de ne göreyim ayın 15inde esenköy gezisi yapılmış v benim haberim yok :) İlk kez ayın 8inde fırsat bulup h.sonu yazlığımıza gitmiştim ve işlerim dolasıyla kaç haftadır gidemedim.Az önce anneme sordum (çünkü genelde yazlıkta olur) dediki sen gelmedin 15inde köye birsürü motorcu geldi dedi:pr: Ah arkdaşlar ah keşke işlerim olmasaydı da sizinle tanışabilseydim. Bİr şansım daha va mı ?:)
Bu arada yazlığımız esenköyde kanarya çeşmesinin olduğu pembe villadır. :)

Trader arkdaş ağustos ta gelebileceğini söyledi bakalım artık. Ayrıca yalova mt ile de tanışmak isterim tabiki.

İyi geceler

arkadaşım antika motorunuda görmek isteriz tabiki ama seni de her zaman bekleriz yalova motor tutkunları derneği adı altında bir grubumuz var yalovada cinema 77 nin arka tarafında cine kafe var orada bizden birisini mutlaka bulursun.ayrıca (www.yalovamotosiklet.com ) adı altında bir adet de sitemiz var.

chooper kullanmak ayrıcalıktır...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar