[Yalova - MT]

soa

g4RRz0.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bişey mi demek istiyosun arkadaşım, açık konuş?
Hatta gel yüzümüze söyle. Aaa yağmur yağıyor sahi, sen gelemezsin şimdi bu havada :p

Diyor ki kardeşimiz dümdüz yol,bende de büyük makine var.

Çok güzel top speed denemesi yapılır :p

Moderatör
Diyor ki kardeşimiz dümdüz yol,bende de büyük makine var.

Çok güzel top speed denemesi yapılır :p

Berkay turtle speed adamı. Topla mopla işi olmaz onun. Olsa olsa "ben CBF'in hakkını veremiyorum, bi Cross/Enduro alayım da kendimi böyle yollara vurayım bari" demek istemiştir

Merhaba,

Yalova MT nerededir, nerelerde toplanır ?

Geçen günlerde dolaşırken balıkçılar ve heykel civarında durağan halde bir çok motosiklet gördüm. Var mıdır etkinlik vs ?

Herkese kazasız sürüşler.. :)

Moderatör
Merhaba,

Yalova MT nerededir, nerelerde toplanır ?

Geçen günlerde dolaşırken balıkçılar ve heykel civarında durağan halde bir çok motosiklet gördüm. Var mıdır etkinlik vs ?

Herkese kazasız sürüşler.. :)

Merhaba, Yalova MT hepi topu 4-5 kişidir. Birisi askerde (En büyük asker apranax bizim apranax), biri motorunu sattı alamadı hala (mezit abim, artçı olarak bulduğu motora biner, indiğinde motor kesin tamirciye gider :p ) Biri hatunun peşinden İstanbula gitti hala ses seda yok (Light bpk) ben motoru sattım vs. vs.
Birde kocaeli mt'den Uğur Ak ve Soa'yı transfer ettik, ara ara gelirler.
Gelen geliyorum der, yinede çayımızı içeriz :)

Anladım abi, mütevazi bir kadro oluşmuş. Transfere açık yabancı kontenjanı da baya geniş duruyor..

Bense İstanbul'da üniversitesini okumaya çalışan fakat ailesi Yalova'da olduğu için iki şehir arası mekik dokuyan bir gencim. Gidip geldiğimde buraya yazar fırsat olursa da bir sohbet ortamı yaratılmasını talep ederim.

Ev Altınova tarafında olduğu için Kocaeli ve Yalova'ya eşit mesafede sayılırım artık aranıza hangi kontenjandan dahil olurum bilemedim.

Saygılar :mrgreen:

Moderatör
Kütük Yalova olduğuna göre Yalova kontenjanından transfer ederiz :)
Gelince geldim de :)

Anladım abi, mütevazi bir kadro oluşmuş. Transfere açık yabancı kontenjanı da baya geniş duruyor..

Bense İstanbul'da üniversitesini okumaya çalışan fakat ailesi Yalova'da olduğu için iki şehir arası mekik dokuyan bir gencim. Gidip geldiğimde buraya yazar fırsat olursa da bir sohbet ortamı yaratılmasını talep ederim.

Ev Altınova tarafında olduğu için Kocaeli ve Yalova'ya eşit mesafede sayılırım artık aranıza hangi kontenjandan dahil olurum bilemedim.

soa

Bişey mi demek istiyosun arkadaşım, açık konuş?
Hatta gel yüzümüze söyle. Aaa yağmur yağıyor sahi, sen gelemezsin şimdi bu havada :p

yağmur varsa ben yokum aga hee gene gelirim atlarım arabaya gelirim.

Ayrıca şair burada eskiden buralar çayır idi çimen idi. tumbleweed ler uçuşuyordu demek istiyor... :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

Berkay turtle speed adamı. Topla mopla işi olmaz onun. Olsa olsa "ben CBF'in hakkını veremiyorum, bi Cross/Enduro alayım da kendimi böyle yollara vurayım bari" demek istemiştir

Adam beni tanımış. tutrle speed de iyimiş tuttum bunu.
Benim motorun sınırlarını soran insanlara uğurla iletişime geçiriyorum hangi devirde hangi viteste motor kaç yapıyor. arka teker nasıl kayıyor. tek teker stopie hepsinin uğur biliyor :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Yalova MT bitik kardeşim sen gel bize ne yapacaaan Yalovayı yaaa :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar