[Yalova - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[pankart] Mevlüt reyiz bizi patates ekmeğe götür[/pankart]

bpk

[pankart] Mevlüt reyiz bizi patates ekmeğe götür[/pankart]

Al işten adamın Yalovalı olmadığı ne kadar belli. O patates değil paates ekmektir güzel kardeşim hatta buda kardeşim değil karşimdir :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------

hala buluşucaz.. bu arada demeden geçmiyecem batuhan uzun zamandır seni görmemiştim ama tam yaşının adamı olmuşsun çok beğendim bu halini adam gibi adam imajı molmuş değişme abi tavsiyesi.. :cat:
Sağolasın abim :rendeer:

2 yıl kadar bir süre Yalovada olucam Yalova MT ile tanışıp gezilere katılmak isterim. Yalova MYO'dayım :)

bpk

Yaz telefonunu o zaman. Hoşgeldin partisi düzenleyelim balıkçılarda :)

Sayın moderatörüm biz yazınca hiç sallamayın zaten, dip not olarak düşülmüştür kenara. Bayramda sadece Mevlüt abiyi arayacağım saygılarımla arz ederim :pr:

Samet kardeşim sana da hayırlı uğurlu olsun diyelim :rendeer:

Sayın moderatörüm biz yazınca hiç sallamayın zaten, dip not olarak düşülmüştür kenara. Bayramda sadece Mevlüt abiyi arayacağım saygılarımla arz ederim :pr:

Sağolasın kardeşim, teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)

Bu arada numaramıda verim ben 539 220 75 79

Moderatör
Sağolasın kardeşim, teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)

Bu arada numaramıda verim ben 539 220 75 79

Müsait bir zamanda arar koordinatları veririm :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Lan sen iki sene aramadın, bize 4 senelik hak doğmuştur herhalde :p

bpk

Müsait bir zamanda arar koordinatları veririm :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Lan sen iki sene aramadın, bize 4 senelik hak doğmuştur herhalde :p

Sayın moderatörüm sen hayırdır :bounce:
Bayramda gelip elinizi öpüp harçlığımı(yada bir depo benzin) alırım artıkın efenim :thumleft:

bpk

Kardeşlerim, abilerim kiminizi aradım kiminize mesaj attım Mevlüt abi ile saat 8 buçukta Özdilek'te buluşacağız. İmkanı olanları bekleriz, herkese hayırlı bayramlar :)

Merhaba arkadaşlar. Ismim Koray önce buradan başlayayım. Üç sene aradan sonra Yalova'ya geri döndük ama hâlâ motorum yooookkk.Niyetim bu kış bi gv250 sahibi olabilmek sonrası Allah kerim :)
Yalova'da gv250 sahibi olan birtek drfettah bey mi var acaba? Bu motor hakkında yardımlarınızı rica edecektim. Eğer bir buluşma gibi birşey de olursa motorsuzda olsa severek katılırım tanışırız. Umarım kafanızı şişirmedim.
Aranızda yabancılık çekmeyeceğimi umut ediyorum. Allaha emanet olun....

Arkadaşlar Yalova Çiftlikköy de motocafe var kimindir orası buradan takılan arkadaşlar varmı oraya?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar