beyler hyosung gv 250 için önerilen iki adet servis var. hangisine götürelim. öneri varmı?
http://www.kanuni.com.tr/servisler
burda yalovaya basınca erdoğan arabacı ve çağatay bey çıkıyor.
kolay gelsin.
aramızdamı bilmem ama iyi cocuktur makineyi alırken bende orada takılıyordum - leri sinyalları kocaman igrenç yapmışlar sesi gene aynı cıkıyor hiç bir deişiklik yok depo baya büyüktü 13 bin lira vericegime ona hiç vermem daha iyi eski kasa ile arasında sadece kasa farkı var başka bişiyi yok eski kasa al 10-11 e daha iyi benim şahsı fikrim budur :bounce:
bana da öyle geliyor 13 bin verilecek motor değil gibi bizimkilerden bı farkı çift far ve 1,5 hp fazla güçdeğermi o kadar paraya bilemedim abs bile yok bu arada oğuz görüşemiyoruz hiç
![]()
yalovada 2pilaj var ona artı olarak çiftlik köy var yani up uzun sahil var.. sadece yer beğen okadarBeyler ben hafta ici Altinova tersanelerde calisiyorum. Tatile gitme ihtimalimiz yok. Hafta sonu, ozellikle pazarlari, soyle rahatca yuzulebilecek, sakin yer onerisi alabilirmiyim sizlerden? kime sorduysam cinarcik diyor ama, motorla yol yapmaktan cekinmem, daha ileriye de gidebilirim.
Beyler ben hafta ici Altinova tersanelerde calisiyorum. Tatile gitme ihtimalimiz yok. Hafta sonu, ozellikle pazarlari, soyle rahatca yuzulebilecek, sakin yer onerisi alabilirmiyim sizlerden? kime sorduysam cinarcik diyor ama, motorla yol yapmaktan cekinmem, daha ileriye de gidebilirim.
Şu yalova MT de bir iadeyi ziyaret yapmadı arkadaş. Değil mi Uğurum. cık cık cık Mevlüt başgan taş attım![]()
daha bugün emereyle konuştum değirmendereye gidelim die 2-3 güne kalmaz ordayız inşallah...![]()
daha bugün emereyle konuştum değirmendereye gidelim die 2-3 güne kalmaz ordayız inşallah...![]()
yaa abi sen bizi 2 yıl önce de istikham tepeye götürüyordun yaa :queen::flower::thumleft:
hala buluşucaz.. bu arada demeden geçmiyecem batuhan uzun zamandır seni görmemiştim ama tam yaşının adamı olmuşsun çok beğendim bu halini adam gibi adam imajı molmuş değişme abi tavsiyesi.. :cat:Ölmüş valla Yalova MT :sunny: Biz burdayken ne gezme var ne tozma sonrada vay efendim 2 yıldır nerdesin sen :salut:
Buluşma ayarlayalım mı sayın abilerim kardeşlerim hep beraber gidelim sayın moderatörümüz Uğur Bey ile Berkay beyin misafiri olalım Değirmendere'de ne dersiniz :thumright Yaz bitmeden bir dondurma yer çay içeriz hemde yol yapmış oluruz :cherry: