[Yalova - MT]

Kış uykusundayız. Açtığın diğer konuda yazdığım gibi özelden telefonunu yazarsan müsait bir zamanda tanışma toplantısı düzenleriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

Yalovada mısın ki Batuhan?

Evet, Lucas Yalova'da yaşıyorum 3 senedir.

Merkezdeyim. Aslında motosikletin çaılşır durumda olmasına bile gerek yok vites yükseltmeyi yapabilecek miyim onu denemem lazım. Eğer bi sorun olmazsa kursa yazılıcam sonrasında. Özelden numaranızı gönderebilirseniz, irtibaata geçmiş oluruz. Şimdiden çok teşekkürler :)

Moderatör
Merkezdeyim. Aslında motosikletin çaılşır durumda olmasına bile gerek yok vites yükseltmeyi yapabilecek miyim onu denemem lazım. Eğer bi sorun olmazsa kursa yazılıcam sonrasında. Özelden numaranızı gönderebilirseniz, irtibaata geçmiş oluruz. Şimdiden çok teşekkürler :)

0542 449 11 01 hocam.

HOCALAR KOLAY GELSİN BEN DE YALOVADAYIM (1YILDIR).SAĞLIKÇIYIM. TANIŞMAK İSTEDİM. SIKINTIMIZ OLURSA BURDA PAYLAŞALIM. HERKESE İYİ FORUMLAR

Moderatör
HOCALAR KOLAY GELSİN BEN DE YALOVADAYIM (1YILDIR).SAĞLIKÇIYIM. TANIŞMAK İSTEDİM. SIKINTIMIZ OLURSA BURDA PAYLAŞALIM. HERKESE İYİ FORUMLAR
Merhaba hocam. Benim aile hekimim de foruma üye. Yalova ufak yer olduğu için genelde motor kullanıcıları birbirlerini tanırlar.
Siz nerede görev yapıyorsunuz?

yalovada devlet hastanesindeyim memnun oldum reis. motosiklet arıyorum kendime arkadasın tiger 250 si bendeydi. onu verdim hevesimi alamadım. yine 250 lik bir cruiser bakıyorum. oyle paşa

Arkadaşlar merhaba :) İlanlar kısmına da yazdım, Yalova'dan cbf 150 almak isteyen arkadaşlar varsa motosikletimi satıyorum.

Değerli arkadaşlar 2013 YAMAHA YBR 125 ESD 8300km.'de motorum satılıktır. MT'de motor arayan arkadaşlara duyurulur.
Sahibinden.com'da ilan no : 159716583

Gölcük'ten selamlar...

slm..bir buluşma etkinliği düzenlemeye karar verdim yaza meraba gibi bişi :) gün ve saati belirleriz..köfte ziyafetide yapabiliriz yusufta...gelirseniz memnun olurum kocaelindeki arkadaşlarıda çagıracam..kısmet artık yorunları bekliyorum..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm..bir buluşma etkinliği düzenlemeye karar verdim yaza meraba gibi bişi :) gün ve saati belirleriz..köfte ziyafetide yapabiliriz yusufta...gelirseniz memnun olurum kocaelindeki arkadaşlarıda çagıracam..kısmet artık yorunları bekliyorum..

Abi haftaya cumaya kadar ben yokum. :)

Ama cumadan sonra ki haftasonu olursa katılırım bende. Hatta Yalova-Termal-Su düşen Şelalesi-Dipsiz Göl rotasını yapmayı planlıyordum. Kısmet olursa birlikte yaparız,olmazsada rota bitiminde Balıkçılar'da çay içeriz :)

Hayirdir nere gidiyon sen git gel cizeriz bi rota.. Gitmedigim yerler oralar sayende goruruz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar