Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buralardayız abi bizsessiz sessiz dolaşıyorum. 7/24 hep burdayım yoksa
![]()
Ses verin arada
Bu arada Ilıca iftardan sonra güzel gider sanki yapsak mı yine
Buralardayız abi bizsessiz sessiz dolaşıyorum. 7/24 hep burdayım yoksa
![]()
Ses verin aradaKardeşim bisikletten haber var mı?
Bu arada Ilıca iftardan sonra güzel gider sanki yapsak mı yine![]()
Malesef abicim gitti bisiklet ses seda yok. Ben uyarım size ılıcaya belki katılamasam da hep beraber bir iftar yapmak isterim çok![]()
Mevlüt abii ses deneme,kontorum yok arayamıyorum,burdan deneyeyim sansımı
Yarın gidecek misin Pendik'e?
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 19:52 ----------
Bu Yalova Pendik feribotlarının ücreti ne kadar bu arada ?
Topçulardan geç, 12 liraydı sanırım. Yalova-Pendik 40 liradan aşağı değildir Uğur.
hainsiniz valla , görüşüyorsunuz haber eden yok.
çok ani oldu...hainsiniz valla , görüşüyorsunuz haber eden yok.
aramadık çünkü çocuğun altını felan değiştiriyon sık sık oyüzden rahatsız etmeyek dedik:cherry:Eheh bana da balıkçılara gittikten sonra sms yazmış mevlüt abi sağolsun. Ben sms'i 23:45 de gördüm
İnsan bi arar beyaa![]()
Abi inan aklımdaydın ancak 21.40'da Değirmendere'den anca cıktık. 02.00'de Değirmendere'deydik.hainsiniz valla , görüşüyorsunuz haber eden yok.
Eheh bana da balıkçılara gittikten sonra sms yazmış mevlüt abi sağolsun. Ben sms'i 23:45 de gördüm
İnsan bi arar beyaa![]()
çok ani oldu...21.30da gelindi
aramadık çünkü çocuğun altını felan değiştiriyon sık sık oyüzden rahatsız etmeyek dedik:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
uğur ve mert ben teşekkür ederim geldiğiniz için :rendeer:sağolun var olun..
Çok sessiz kaldı buralar. ramazan dolayısıyla herkes işinde gücünde heralde![]()
Yaşıyoruz hala![]()
Yapalım diyoruz abi, ama pek ses yok. Bayramın 3. günü Cumartesi günü uygun mu herkes için. Uygun ise o güne bir rota planlaması yapalım hep birlikte.