var bitane.....Aradık açmadı birde yarın deneriz.Var mı iyi bir usta oralarda ?
valla uğurcum okadar çok yoğunumki bu aralar....zaman yok gibi inan1 haftaya yakıondır motorun yüzünü gördüğüm yok tamirci kullanıyor eve gidip geliyorMevlüt abi bi randevu vermedin,bi oralara geldirtmedin![]()
var bitane.....
valla uğurcum okadar çok yoğunumki bu aralar....zaman yok gibi inan1 haftaya yakıondır motorun yüzünü gördüğüm yok tamirci kullanıyor eve gidip geliyoroderece yani ama aklımdasın..yoruldum çok tatile gitmek isteyem..
var bitane.....
valla uğurcum okadar çok yoğunumki bu aralar....zaman yok gibi inan1 haftaya yakıondır motorun yüzünü gördüğüm yok tamirci kullanıyor eve gidip geliyoroderece yani ama aklımdasın..yoruldum çok tatile gitmek isteyem..
ramazanda geldiii hiçbi halt edemedik...Abi dibimizde deniz var daha sezonu açamadım ben. Şöyle yüzmeli,gezmeli bi organizasyon yapalım![]()
hayırlısı olsun hocam...aksi gibi çok yoğunum ama yönlendiririm..ustaya seni ğer geceye kalırsan misafirde edebilirim hiç sorun değil...tel yollayalım..elimden geleni yapmaya çalışırdım ama işler üst üste bindi..Abi büyük ihtimal gelicez gibi ona yarın kredi çekmek ıcın basvuracam.Yarın çıkarsa çarşamba ordayım.
söyledim özcana debriyajını yaptırıp 900tl dedi ama patrondan haber bekliyor..Mevlüt abi ramazandan önce birsey yapalım. Ramazanda iftar yaparız insallah birlikte.
Bu arada zcyi alabiliriz abi,motor bulamadık adam gibi :silent:
Özcan abi ne düşünüyor?
söyledim özcana debriyajını yaptırıp 900tl dedi ama patrondan haber bekliyor..
ramazanda geldiii hiçbi halt edemedik...
hayırlısı olsun hocam...aksi gibi çok yoğunum ama yönlendiririm..ustaya seni ğer geceye kalırsan misafirde edebilirim hiç sorun değil...tel yollayalım..elimden geleni yapmaya çalışırdım ama işler üst üste bindi..
Selamlar, kaç gündür aklımda ama bir türlü fırsatını bulup yazamadım...
Bir süre Yalova'dayım ben, sık sık gelip gitsem, bir günüm birini tutmasa da Yalova'da bir plan program olursa katılmak isterim.
Herkese iyi akşamlar.
Cümleten hayırlı ramazanlar Yalova MT
Geçen seneki gibi iftar sonrası ortak nokta Karamürsel'de çay içmeye bekleriz.
Ha siz gelemiyorum derseniz bende çaya balıkçılara gelebilirim,sıkıntı yok![]()
Bir akşam iftardan sonra toplaşmak farz oldu o zaman
Herkes müsait olabileceği zaman aralığını bildirsin, balıkçılarda çaylar Alaman usulü![]()
Abi siz gelin deyin gecenin 3'nde gelirim oralara
Mevlüt abi,Emre ses verin :thumright
Motor varken mi yoksa yokken mi ?
Sağol Uğur'um aynı şey bizim içinde geçerli![]()
Ehueh paylaş paylaşGörelim bakalım su nasıl taşmış
![]()
Mevlüt abi ses ver yoksa paylaşırım![]()
Mevlüt abiyle Emre Ilıca'nın rehavetinden kurtulamamışlar hala, evde küveti doldurup aynı etkiyi yapmasını beklemişler ama olmayınca hayata küsmüşler![]()
Buralardayız abi bizMevlüt abiyle Emre Ilıca'nın rehavetinden kurtulamamışlar hala, evde küveti doldurup aynı etkiyi yapmasını beklemişler ama olmayınca hayata küsmüşler![]()