[Yalova - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-150-cc-lik-lakabi-120-yusufcuk-az-yakar-cok-kacar-115934673/detay
http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-150-mcx-roadracer?pagingOffset=20

Şu motosikletleri tanıyan,bilen var mıdır :)

tanımıyorum ama 25oo tl de pahalı geldi bana az daha koy üstüne sıfır alırsın..

Hadi insallah abi. Eski motora da iyi fiyat çekmiş adam. Ama satabilir mi bilemem :)
kısmet artık senin zc yi yaptırdım özcan satacak istersen ayarlayalım..
oo Mevlüt Abi :D Sen Gelirmiydin Buralara ne yaptın Çıkardınmı Motosikletini
ben buranın demir başıyım mehmet. bakma evde internet olmadığı için giremiyorum motora gelince usta az kaldı deyip duruyor aysanu inşallah diyorum..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kısmet artık senin zc yi yaptırdım özcan satacak istersen ayarlayalım..
ben buranın demir başıyım mehmet. bakma evde internet olmadığı için giremiyorum motora gelince usta az kaldı deyip duruyor aysanu inşallah diyorum..

Yok be abi biraz vitesliye geçeyim çok meth ediyorlar :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zaten oda vitesli istiyor :) zc ler şehir içi motorları uzun yol tehlike..

Öyle abi stabil en az 85-90 gitmesi lazım. Zc'de gidiyor ama motora yazık. Ama şehir içinde çok kullanışlı. Zaten satması isabet olur. Özcan abinin kullanım alanına göre fazla nazik o motor. Ona cub iyi gider.

Öyle abi stabil en az 85-90 gitmesi lazım. Zc'de gidiyor ama motora yazık. Ama şehir içinde çok kullanışlı. Zaten satması isabet olur. Özcan abinin kullanım alanına göre fazla nazik o motor. Ona cub iyi gider.
aslında satma sebebi motor derli topluyken elden çıkarma düşüncesinde..ama satarsada motorsuz kalır işi zor anlıcan sen almaya karar verdin sanırım sonunda öyle hee..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aslında satma sebebi motor derli topluyken elden çıkarma düşüncesinde..ama satarsada motorsuz kalır işi zor anlıcan sen almaya karar verdin sanırım sonunda öyle hee..

Abi ben aralıkta alıyordum fakat baktığım motorlar sıkıntılı çıktı. Sıfır almaya niyetlendim okulun harç ödeme dönemine denk geldi,birde biladere söz yapınca yalan oldu kısaca. Şimdi yeni yeni toparlanıp bakınıyorum. Şu okul bitse öğrencilik illetinden kurtulsam ne güzel olacakta...Neyse insallah birlikte cok yol yapacağız bu sezon Allah'ın izniyle :)

Kime Yaptırıyorsun Motosikleti
orhan usta moto vizyonyn yanındaki tamirci tanırsın belki...

Abi ben aralıkta alıyordum fakat baktığım motorlar sıkıntılı çıktı. Sıfır almaya niyetlendim okulun harç ödeme dönemine denk geldi,birde biladere söz yapınca yalan oldu kısaca. Şimdi yeni yeni toparlanıp bakınıyorum. Şu okul bitse öğrencilik illetinden kurtulsam ne güzel olacakta...Neyse insallah birlikte cok yol yapacağız bu sezon Allah'ın izniyle :)
özledim vallahi yol yapmayı sen al ben çıkartayım gezeriz :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Az kaldı Mevlüt abi :) Bu arada Erdem abi nerelerde :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar