Serdar abi godiyomusun sen?
aynı bea sen nasılsın..:mrgreen: buluşma yapıcaz gelsende..Eyyy Yalova-MT Nasılsınız![]()
Pazartesi zincirimi taktırayım da sonra bir ayağım yalova da geçen geldiğimde çok hastaydım hiç performansım yoktu. Mevlüt abi patates ekmek üstüne dürüm çiğ köpte çakalım. Uğuru alıp rahatsız edecez siziiiEvinizin ziline basıp kaçacaaaz ::cherry::flower::queen::queen:
çıkın gelin harbi pazar askşamı uyarmı. özlem giderek dedikodu yapalım..patates gününe devam edek..evet söz sizde..http://www.e-oktayusta.com/kucuk-yemek-resimleri/patso-573.jpg
Mevlüt abi bizi patatez ekmege götür :mrgreen:
motorum yokki:mrgreen:Abi ben yine Ankaradayım .Pazartesi dönücem artık önümüzdeki haft yaparız birşeyler gezi nereye abi günü birlikse bu hafta sonu deilse benide yaz geziye.
motorum yokki:mrgreen:
az kaldı işi neysede salı gelin ozaman..uyarmı erken buluşursak gezeriz yalovada mtorlarla emrenin motoruna pinerim yada erdewmin..![]()
hele gelmesin çekerim kulağını..Tamamdır salı motorlu motorsuz ordayız bana uyar uğur kardeşime de uyarsa.
yok duruyor öyle bonusu alınca yaptıracak...salı gelin ölyse hayırlısıyla inşallahBen boş adamım abi salı gelirim tabi,Allah nasip ederse
Zc'yi yaptırdınız mı abi :mrgreen:
gençler geliyonuzmu yarın akşam huuuu![]()