amaaan taşıdığı kadar.taşımazki..![]()
taşımazki..![]()
hayırlı olsun yeni makinen..güle güle kullan...:wiinkk:Ben gezdireyim Seni abi benim portakalla?? :flower:
Abilerim ayın 23 de önümüzdeki cumartesi yada 24 ünde pazar işiniz varmı mangala gelirmisiniz 1 hafta önceden sölüyorum ki haberiniz olsun. Sucuklar tavuklar köpteler ne dersiniz bakalım ...
Saolasın abi sen ne yaptın motor işini?
Mevlüt Regal başlandı mı toplanmaya ve kim topluyor
Getirecek biri olursa yuzde 90 gelirim ama pazar olursa..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Regal raptorum var artik onu toparlamaya basliyoruz bu arada senin bmw nin aynisi vardi tamircide 95model.5000tl icim gitti
Tamam emreyede haber ucururuz bekleyip gorcez..ugur yok bu aralarTamamdır abi pazar yapalım. sen erdem abiyi kandır o getirir seni![]()
Tamam emreyede haber ucururuz bekleyip gorcez..ugur yok bu aralarTamamdır abi pazar yapalım. sen erdem abiyi kandır o getirir seni![]()
Tamam emreyede haber ucururuz bekleyip gorcez..ugur yok bu aralar
Mevlüt Regal başlandı mı toplanmaya ve kim topluyor
Tamam emreyede haber ucururuz bekleyip gorcez..ugur yok bu aralar
Abi Yalova tayfasını topla sen işte bu ulvi görev senin olsun
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:49 ----------
Abi önümüzdeki pazar işin yoksa yani ayın 24 ünde değirmendere de mangal yapacağız sende buyur gel mevlüt abiler ile birlikte.
Teşekkürler Berkay ama aynı tarihte çok önceden planlanmış ve gelenekselleşmiş gezimiz olduğu için maalesef gelemeyeceğim:rendeer:
Pazar kaç gibi, nerededir? Bir ihtimal fırsat yaratırsam uğrayabilirim ben de...