[Yalova - MT]

soa

her konuda anlastik onun icin muane yaptirdim devir olmuyorya munesiz..p
.
Kafayi kanuni enduro 200 taktim 1000 tl uzerine koydummu airim nasipse biriktirecez artik banka kiredi vermiyor bana Bu arada kocaelindeki dostlar hic gelmediniz buraya ugur haric :)

Şimdiden hayırlısı olsun abi güle güle güzel günlerde kullan. Adres ver alt katın camını cercevesini dökelim abi uyuz karı :D..
Abi valla ayıp ettik ama ben ankaradayım dönelim söz uğrla kaçacaz bir gün

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mevlüt abi hiç takma sen böylelerini,bende yöneticiyle kavga etmiştim. Kadın yönetici vs değilse ona susmak düşer.

İstersen geldiğimizde bizde motorları apartmana koyalım,o zaman birşey desin :)

Selam arkadaslar motor sali gunu gidiyor...ugursana kismet olmad ist gelin gidiyor :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selam arkadaslar motor sali gunu gidiyor...ugursana kismet olmad ist gelin gidiyor :)

Abi hayırlısı olsun,geçen de Batuhan aradı,selam soyledi hepimize. .Benim düldülü görmüş,duygulandık :p

O değilde çarşamba benim sınavlarım bitiyor,Berkay'da Ankara'dan döner belki haftaya bi hasret giderelim :)

Moderatör
Abi hayırlısı olsun,geçen de Batuhan aradı,selam soyledi hepimize. .Benim düldülü görmüş,duygulandık :p

O değilde çarşamba benim sınavlarım bitiyor,Berkay'da Ankara'dan döner belki haftaya bi hasret giderelim :)

Adama bişey danışıcam çay içek dedim, çay ısmarlayacak diye ortadan kayboldu baksana :p Gelinde size ısmarlasın bari :)

Hayırlısı olsun mevlüt abi bmw lazımmı.?:king:
Satamadinmi. Makinayi .
Salı sallanır abi :)
Hayırlısı olsun. Sana bişey danışmam lazım bir konuda. Çay içek mi sizin oralarda müsaitsen ?
Geliyem. Birazdan suyu isit. :)

Kayboldu kerata napti ne etti haberimiz yok bi ara senin motorun resmini yuklicem ozcandan çok ben kullaniyorum. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mevlut abi kac bin oldu ben 20,ooo i gormez demistim ama iyi idare etti baya :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi dışarda bırakılıyorsa normaldir,ayak marşından deneyin.

Bi de subap ayarı isteyebilir,geçen sene oyle bi sıkıntı vardı,ayardan sonra düzeldi,motor sesinden anlaşılır zaten.

Yalova'ya gelirsem bi tur verir misiniz :p

Moderatör
Abi dışarda bırakılıyorsa normaldir,ayak marşından deneyin.

Bi de subap ayarı isteyebilir,geçen sene oyle bi sıkıntı vardı,ayardan sonra düzeldi,motor sesinden anlaşılır zaten.

Yalova'ya gelirsem bi tur verir misiniz :p

Bakkaldan direğin oraya kadar 5 lira. Çaylar da şirketten :p

soa

Arkadaşlar şuan Ankara'da olduğum için güncel fotolu ilan koyamadım ama benim ybr yi satıyorum Önümüzdeki hafta ilanı koyunca linkide paylaşırım. 2006 model siyah ybr biliyorsunuz zaten motoru olur çevrenizde arayan vardır aklınızda bulunsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar