[Yalova - MT]

yok abi ya hakkaten her ne kadar bayan olmasada erdem abide defalarca çağırdı zaten,
çok çeşitli vaadlerde bulundu hatta ve hatta,
ama gelemedim gelemedimmmm:salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dün akşam onca yolu gelerek bizi yanlız bırakmayan Yalova MT'nin kıymetli üyeleri Mevlüt Abi'ye,Erdem Abi'ye ve Batuhan Kardeşime çok teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun,eksik olmayın..

rica ederiz umarım son olu.r böyle bir buluşma..daha güzel bir buluşmalar dileğiyle

yarın akşam festival alanına gidelim arkadaşlar.. toplanıp en azındAN BEN GİDECEM YALNIZ GİTMİYİM

Müsait olamadığımdan dolayı bu akşam gidemeyeceğim,bizim çocukları gönderiyorum benim açımdan durumu telafi etsinler hiç olmazsa.

Moderatör
Biz festivaldeyiz, cok kalabalik yok, herkes kendi halinde.. Yinede ortam guzel. İlhan esirci abiyle muhabbetin doruklarindayiz :)

cuma gecesi şu saatlerde dahi 3 er 5 er gelenler var sanırım yarın burası çok güzel olucak. - F teki çanta fena durmamış :D ama denge bozmuyomu viraj yaparken rüzgar tutuşu açısından.

Moderatör
cuma gecesi şu saatlerde dahi 3 er 5 er gelenler var sanırım yarın burası çok güzel olucak. - F teki çanta fena durmamış :D ama denge bozmuyomu viraj yaparken rüzgar tutuşu açısından.

Profesyonel yarisci olmadigimdan dengemi bozacak hareketler yapmiyorum :p
Bir problem yok simdilik, 200 km hizin ustune cikinca gorucez dengeyide anyayida konyayida :)

Profesyonel yarisci olmadigimdan dengemi bozacak hareketler yapamiyorum :queen:
Bir problem yok simdilik, 200 km hizin ustune cikinca gorucez dengeyide anyayida konyayida :)

şimdik dengenin bozulması için motordan maymun gibin sarkması icab ediyor kanımca lakinki bizim temsilcimiz çok mütevazi olduğu için viajlara dik oturur pozisyonda 50 ile girip çıkıyormuş...
Hani görmedim ama görenlerin söylentileri... yoksa en profesyonel temsilci bizimkisiki...

Viraj yapmak ayrı bi haz veriyo şahsen bana. Ama bazen gereğinden fazla riske giriyor insan ister istemez :) hele birde şu meşhur yalova orhangazi arası virajları yokmu :) Trafiğe açık alanda bukadar viraj düşkünü olmak zararlı aslında kendim gibi değerlendirdim bi an çanta olayını. Allah kaza bela vermesin herkesin zevki ayrı :D ama alışılmıycak gibi de değil aslında:D

s.aleyküm pazar günü körfez pistinde bi program varmış yalovadan gelmek isteyen varsa birlikte gidebiliriz saygılarla

bpk

Sayın il temsilcim ölmüş Yalova-MT bir el atsanız şu işe diyorum artık :)

batuhan öle bi yazmışınki erdemi yollamışın öteki tarafa :mrgreen:töbe töbe...

Selamın Aleyküm Herkeze UM ( KubaFaswind 200R ) Motosikletim Var. Yalova'lı arkadaşlar toplanalım Bi Ara

Aleykümselam Mehmet hoşgeldin foruma. Yalova sessiz bu aralar. forumdaki arkadaşlarımızın işleri güçleri yoğun galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar