[Yalova - MT]

Ekim'e kadar kesin gelirim, gelmezsem Kasım'a kadar kasım kasım kasılırım, olmadı Aralık'ta aralanır, Ocakta yanar, Şubat'ta Kubat konserine giderim.
Sen Yalova'ya gelsene motofeste hepi topu bi depo benzin yakcan. Dönüş mazotun benden, biliyon minibüsçü adamız mazot alıyoz, doldurursun depona, giderse Ekim'e kadar gitmezse Şubatta Kubat konserine yetişirsin.
alem adamsın veseselam..gece gece güldürdün beni...:)

bu arada akşam yoklamak için gittim baktım kimse yok senide rahatsız etmemek için aramadım biriolsyadı senialacaktım kaçıracaktım seni bu hayattan:)

Ekim'e kadar kesin gelirim, gelmezsem Kasım'a kadar kasım kasım kasılırım, olmadı Aralık'ta aralanır, Ocakta yanar, Şubat'ta Kubat konserine giderim.
Sen Yalova'ya gelsene motofeste hepi topu bi depo benzin yakcan. Dönüş mazotun benden, biliyon minibüsçü adamız mazot alıyoz, doldurursun depona, giderse Ekim'e kadar gitmezse Şubatta Kubat konserine yetişirsin.

Abi sizin motofest ne zaman?
415km 1 depodan yaklaşık 100km fazla :queen:
ama ekimde falansa ekonomiye can verip gelirim şerefsizim hatta ocakta-şubattaysa kesin gelirim gelemezsem nisana bağ bozumuna yahut cumaya camiye gelirim?

Moderatör
Abi sizin motofest ne zaman?
415km 1 depodan yaklaşık 100km fazla :queen:
ama ekimde falansa ekonomiye can verip gelirim şerefsizim hatta ocakta-şubattaysa kesin gelirim gelemezsem nisana bağ bozumuna yahut cumaya camiye gelirim?

Eylul 7-8-9-10 olmasi lazim. Persembeden gel, cumaya beraber gideriz :)

arkadaşlar ortada buluşalım boluda:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------

Ben de niyetliyim ama bu sene neye niyet ettiysem fırsat bulamadım.
Ama Eskişehir'i zorlayacağım bu sefer:cat:Eğer gidersem seni ararım Mevlüt
eğer gidersem otobüsle düşünüyorum abi benim makine gitmez oralara...ama inşallah olurda gideriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------

eğer gidersem otobüsle düşünüyorum abi benim makine gitmez oralara...ama inşallah olurda gideriz

mevlüt abi senin makina niye gitmiyo oralara? onada bi açıklık getirelimm madem??

Benim gelemeyeceğim kesinleşti :farao: Oğlum benden önce davrandı o gidiyor Eskişehir'e. Üniversiteden arkadaşları da gidecekmiş, onlarla buluşacak. Bu sene bedevi hikayesine döndü iş :thumright

Moderatör
Benim gelemeyeceğim kesinleşti :farao: Oğlum benden önce davrandı o gidiyor Eskişehir'e. Üniversiteden arkadaşları da gidecekmiş, onlarla buluşacak. Bu sene bedevi hikayesine döndü iş :thumright

Abi motorun mu var derdin var derlerdi. Ama hem motorun var hem de oğlun var, hakkında hayırlısı :)

Arkadaşlar cuma namazından sonra Eskişehir'e yola çıkıyorum (tabii ki yine bir son dakika sürprizi çıkmazsa). Eşlik etmek isteyen olursa arayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar