yanlış atın üzerinde olduğunu biliyoruz usta...![]()
Vuuu; ben motoru almısım; 1000 kmye yakın yol yapmısım hala kimse bişi dememiş be![]()
İstersen ER6F ile takas edelim senin F'i
Bu arada Ciftlikköy ün denizi de pek içacıcı değil![]()
Sevgili Yalovalı arkadaşlar Cumartesi Çınarcıktaydık..aynam gevşedi...Çağatay usta sağolsun bir sıkıverdi ...eğer tanıyorsanız kendisini selamımı iletiverin tekrardan...
Selam abi![]()
takas ederiz tabi ama işi resmiyete dökmeden
geçen sene mayıs sonunda yazlığa gelmiştik şirketten arkadaşlarla. çiftlikköy'ün denizi mükemmeldi :cat: bu sene yine deniz için ordayım sanırım.
Şükür geçenlerde ehliyetide aldım, fırsat buldukça Çınarcık'tayım artık..
abicim bu Çağatay usta Çınarcık'tamı? eğer öyleyse yeri tam olarak nerede?
Sevgili Yalovalı arkadaşlar Cumartesi Çınarcıktaydık..aynam gevşedi...Çağatay usta sağolsun bir sıkıverdi ...eğer tanıyorsanız kendisini selamımı iletiverin tekrardan...
Çınarcık Teşvikiye köyüne gidip orada bir çay içmenizi tavsiye ederim...
cakalaz mezit ve seyyah ustaya selam olsun...
As.
Metehan ;buraya gelip bana uğramadan geçersen köfteleri kaybedersin işte.:cat: .. Yalova'lı olup pek çok yeri bilmeyen görmeyen var. Gittiğin yerler ve fotoğraflar güzel. Ama en az o kadar güzellikte keşfedilmeyi bekleyen yerler de var.Sudüşen,Dua Çınarı,EşkiyaPınar,Şeftalidere Şelalesi,Zindan Boğazı ,Yedipınar,Bizans harabeleri , Ferhat kayalıkları vs. vs. ..Yolun buralara tekrar düşerse bana uğramanı isterim
Çınarcık Teşvikiye köyüne gidip orada bir çay içmenizi tavsiye ederim...
cakalaz mezit ve seyyah ustaya selam olsun...
http://www.motosiklet.net/forum/etk...76140-3-cbf-150-ve-dipsiz-gol-maceralari.html
![]()
@ gkhnyz ;
Resmiyete dökmeden nasıl takas edeceğiz
Metehan abi; benim motor Rize de![]()
şııt pandaa bendende selam olsun sana. yalovalıı görüşelim pidakineee