[Yalova - MT]

Moderatör
Senin yüzünden sende günaydın demiyordun uzun zamandı, kimsede sana cevap yazmadığından böyle başı boş kaldı Yalova :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 AM ----------

Günaydın bu arada :)

Hafta sonu Ankaraya gitme durumum var Mezüt cüm :) Ama olmadı tabi ki bi gezi yapabiliriz o taraflara :)

Hafta sonu Ankaraya gitme durumum var Mezüt cüm :) Ama olmadı tabi ki bi gezi yapabiliriz o taraflara :)

yarın gelliyon dimii
gerçi ararım seni:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 PM ----------

gerçi ankaraya günü birlik gidiyosan arabayla bide yalnız gidiyorsan bende gelirimm:mrgreen:

Yarın Bosum; vergi işlerimi de hallettim :) Gelebilirim o tarafa :) bi alo dersen bana yine konusurz...

Ankaraya araba iLe gitcem ama 5 kişiyiz :)

Mezüt hani arayacaktın :) uLen ne adamsın :)

kim demişşşş...:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 PM ----------

saol çako bir telefonumla kalktın geldin..:rendeer:
tabii birde ercannn...:rendeer:

Ne demek abi ; Lafı mı olur :) ben zatten gezmeye yer arıyorum :) Sen boş ol yeter ki; hep görüşürüz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------

Bu arada Shell den yağ aldım; geldim değiştirttim yağı Mevlüt Abi :) İçim rahatladı valla...
Motorun ömrü için temiz yağ arayalım dedik; 4 günde 3 kez yağ değiştik :) 150 liraya mal oldu :) Ama olsun :)

:)Selam YAlova Dün-bugun Sizin oraları gezdim gerçekten güzel yerler:)

Beni gezdiren ERdem abi (Lucas) ve arkadaşlarına çoook teşekkür ederim:rendeer::rendeer:

Ne demek abi ; Lafı mı olur :) ben zatten gezmeye yer arıyorum :) Sen boş ol yeter ki; hep görüşürüz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------

Bu arada Shell den yağ aldım; geldim değiştirttim yağı Mevlüt Abi :) İçim rahatladı valla...
Motorun ömrü için temiz yağ arayalım dedik; 4 günde 3 kez yağ değiştik :) 150 liraya mal oldu :) Ama olsun :)

nedimm çako kafaya taktımı takıyosunn :mrgreen:
olsun barii aklın takılmaz sen tam gittin ercan aradıı yanındaysa gelsin yağı sıkalım dedi zincire geç kaldı maleseff..
bari bu yağdan memnun kal..:mrgreen:

Abi en iyisini yapmışım :) Bizim motorların ilacı gercekten Shell miş :) Vites araları takır takır ; Çıt yok :)

Castrol bizim motorlara yaramıyor...
Elimdeki fazlalık castrol 10-40 yağı da pazartesi bi arkadasa gönderiyorum İST'a :)

Yarın Ankara'ya gidiyorum; Pazartesi felan yine görüşürüz :)

Abi en iyisini yapmışım :) Bizim motorların ilacı gercekten Shell miş :) Vites araları takır takır ; Çıt yok :)

Castrol bizim motorlara yaramıyor...
Elimdeki fazlalık castrol 10-40 yağı da pazartesi bi arkadasa gönderiyorum İST'a :)

Yarın Ankara'ya gidiyorum; Pazartesi felan yine görüşürüz :)

naptıın geldinmi ankaradfann :)

alperede uğrasaydın gitmişken.

HaLLettik abi Ankara işini :)

Ne zaman bulusalım; havalar iyice soğumadan balıkcıların tadını cıkaralım :)

Ohooo böyle oturmakla olmaz ki kardeşim :)

Bu sefer çaylar da simitler de benden :cat: Yoksa gelmem VaLLa :)

Arkadaşlar kazalı regal rapdor motorsiklet arıyorum,bildiğiniz tanıdığınız kimsede veya yerde varmı?yardımcı olurmusunuz?

Moderatör
Bir aralar çiftlikköy'de motoru arızalı vardı, sahibinden ilanı da vardı ama hala duruyor mu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar