[Yalova - MT]

Yok abi numaralarımın ikisi de açık :) Nasıl ulasamadın hayret.. Ama gece calısıp gündüz 1 e kadar uyuduğum için 1 den sonra açılıyor :)

lucas bula bula orayımı buldun yokmuydu başka yerr... :mrgreen:

ahanda böle enselenirsinn..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------

Yok abi numaralarımın ikisi de açık :) Nasıl ulasamadın hayret.. Ama gece calısıp gündüz 1 e kadar uyuduğum için 1 den sonra açılıyor :)

bi yaza veda turu atak senin motoyla ercanıda alırıkk gezek şöle bii çakoo nedersin kanks..:cat:

canım sıkılıyooo kimseler yok..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

bak gene kimse yok..

Yarın aksam 10 da biniyorum; öbür sabah hayırlısıyla Yalova topraklarındayım :)

Kuşlar; geldim :) Yalova sınırlarındayım artık :) Turuncu Hyo görürseniz durdurun muhabbet edelim :)

Artık bulusmalara baslayalım yine eskisi gibi :)

Aga bana her gün uyar biliyosunuz :) Çarşamba diyebiliriz mesela; ama diğer arkadaslara da uygun gün olsun :)

Cicim yine yoksun bi kaç gün ama, gelince okursun elbet. Orası Bursa hayvanat bahçesi. Zaten resmi bulduğun konuyu okuyup anlasaydın böyle bir hataya düşmezdin.

yav konunun içerği kimin umrunda...sen bu fotoya odaklan...:pyanlış zamanda yanlış yerdesin...:cherry:

yahu orjinalini koysam bu ritüli bu ambiansı nasıl yakalayayım...bre Lucas...fotoşop değil bişey değil...sana yaklaşmadan önce bi uyarı sadece bu...:)

Moderatör
yahu orjinalini koysam bu ritüli bu ambiansı nasıl yakalayayım...bre Lucas...fotoşop değil bişey değil...sana yaklaşmadan önce bi uyarı sadece bu...:)

Arşiv taraması yapamayacağım şimdi vaktim yok, yoksa iyi uyarılacak malzeme çıkartırdım senden bu gece. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

Arşiv taraması yapamayacağım şimdi vaktim yok, yoksa iyi uyarılacak malzeme çıkartırdım senden bu gece. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

hehe...nolduu...:cherry: ya orda bir kelime var orası RİTÜEL olacaktı...imlaya çok önem veriririm..

Moderatör
Siz anca balıkçılara gider çay içersiniz tatlı su motorcuları :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar