[Yalova - MT]

Ne zaman bulusuyoruz ? Ne zaman toplanıyoruz :)

Hadi bakalım gelecek olanları görelim :)

ben yokum hafta sonu yarın olsa ii olur cuma akşamı gidicem.. pazertesiye kadar yokum

yapma abi ya tamam yarın toplanalım o zaman ama söz veremicem işler yoğun bu aralar gelemezsem kusura bakma abim

yapma abi ya tamam yarın toplanalım o zaman ama söz veremicem işler yoğun bu aralar gelemezsem kusura bakma abim

sorun deiğil ercanım yarın gelebilirsen ii olur tabi gelemesende canın sağ olsun başka sefere ama bi hafta sonu motorlarla uzayalım neresi olursa artık kısmet ramazan gelmeden halledelimm
çakoda bi yazsın netlik kazanır..:rendeer:

tamam abi ayarlayalım bi hafta sonu uzayalım ii olur

bence mangal şeklide yapalım gittiğimiz yerde sabahtan çıkalım koca gün eğlenelim mutlaka yapalım yarın toplana bilirsek konuyu hallederiz..
olmassa eğer hafta sonu siz toplanın kararlaştırın bana uyar her yol..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------

usta yok üni. tercihi yaptım ya ondan geciktim:)

arkadaşım bi tanıt kendini gel yanımıza toplandığımızda sende bulun tanışak kaynaşak yarın kısmetse balıkçılarda olucaz 6 gibi gelebilirsen sende gel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olcan burayıda kitle.. :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam ama son halini yarın alır genede siteyebir bak kalabalıklaşalım..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

dolanma lenn buralarda..:mrgreen:

Bugün telefonda pek bi kibardın..:mrgreen:

aksilik olmassa saat 6. gibi balıkçılardayız çakoyla beraber..

bekleriz...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar