[Yalova - MT]

sağlam yerdesin yani ALLAH işini gücünü yolunda etsin arkadaşım:rendeer:

yalovalı arkadşlar bende sıteye yenı uye oldum sızlerle tanışmak isterim gerçi sizlerkadar iyi motorum yok ama ayrım yapmayacagınızı sanırım bu arada benim makina mz 251

yalovalı arkadşlar bende sıteye yenı uye oldum sızlerle tanışmak isterim gerçi sizlerkadar iyi motorum yok ama ayrım yapmayacagınızı sanırım bu arada benim makina mz 251

arkadaşım ne alakası var benimde motorum yok şimdi beni arayamı almıcaklar

sen topiği bi inceledinmi yeni bir hava yakalamaya çalışıyoruz yalovalılar olarak.

aramıza katıl sende dün gelseydin balıkçılarda toplanmıştık fotolar bi önceki sayfada çokta güzel geçti eğlendik hepimiz kaçırmışın.. neyse bidahakine burayı takip et. bu arada hoş geldin aramıza..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım ne alakası var benimde motorum yok şimdi beni arayamı almıcaklar

sen topiği bi inceledinmi yeni bir hava yakalamaya çalışıyoruz yalovalılar olarak.

aramıza katıl sende dün gelseydin balıkçılarda toplanmıştık fotolar bi önceki sayfada çokta güzel geçti eğlendik hepimiz kaçırmışın.. neyse bidahakine burayı takip et. bu arada hoş geldin aramıza..:cat:

Sen buna uyma bak korkut abin var ben varım bize takıl..:mrgreen:

Moderatör
Biyerlerimi yırttım toplanalım birgün diye ama 1 haftadır siteye doğru dürüst giremediğimden kaçırdık organizasyonu. Bir dahakine fotoğraf makinası lazım olursa gelirim bende :p

La Korkut ; Eleman lazım mı :)

Yalova da iş bulamadım bari İST 'a kayayım :queen:

Mezüt ; yarın yanına gelebilirim :) Cumarteesi :)

Biyerlerimi yırttım toplanalım birgün diye ama 1 haftadır siteye doğru dürüst giremediğimden kaçırdık organizasyonu. Bir dahakine fotoğraf makinası lazım olursa gelirim bende :p
bizde bi yerlerimizi yırttık sende gel die profiline mesaj yazdım okumadınmı neise pazartesi akşamı tekrar balıkçılara çay içmeye gelcez.. öle konuştuk gelmede görelim..:rendeer:
La hala gülüyom körpe imiş..:mrgreen:
olum bi git kene mene vardır üstünde :mrgreen:
La Korkut ; Eleman lazım mı :)

Yalova da iş bulamadım bari İST 'a kayayım :queen:

Mezüt ; yarın yanına gelebilirim :) Cumarteesi :)

gel öğlen gel yimek yeriz sana poğça börek açimm:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 AM ----------

:queen::queen::queen:

korkutum uyma sen bu adama daha evrimini tamamlayamamış:mrgreen:

küççük yüzyirmbeşlik Cıbır da olur ya, olm o gün motür aşkım depreşti valla rüzgarı yiyince :D

uLa Korkut ;

Mezüt Tutturmus İST gecelim Korkuta diye :) Gelcez yakında haberin oLa :)

İyiyiz canım ama bi ses geldi motordan... Canımı sıktı; azcık gevsettik zinciri biraz düzeldi ama insan sıkılıyor işte !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar