serdar abi zeki abiler kulup kuruyolar abi can abi felan üye yapacaklar beni üye aruyolar ilgilenirmisin abi faal ekip bunlar..
Mezit ciddi bir kulüp olursa elbette üye olurum.
gelde bi üye kaydı yapim seni..:queen: özel kayıt sade sana özelhatta beni bile yazdırrsın mezit serdar abi varsa bende varım ulemben değil emmme babam yalovalı ee bir zamanlar bizde yalovalıydık ne far ederki
![]()
İşin aslını öğreneyim sanada haber veririz İrfan kardeşim.hatta beni bile yazdırrsın mezit serdar abi varsa bende varım ulemben değil emmme babam yalovalı ee bir zamanlar bizde yalovalıydık ne far ederki
![]()
yaptırdınmı motoru abi can abinin yanına uğradım o söyledi...
İşin aslını öğreneyim sanada haber veririz İrfan kardeşim.
---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 08:59 ----------
Pek bir şeyi yokmuş sübap ayarlarıyla işi hallettik.Yalnız şunu söyleyeyim böyle usta nadir bulunur,işi biliyor motorun ciğerinden anlıyor,okumuş- yazmış ,çok yönlü hem alaylı hem mektepli anlayacağın.
gelde bi üye kaydı yapim seni..:queen: özel kayıt sade sana özel
ok beybi hasretle bekler özlemle kucaklarım...:mrgreen:aynen serdar abi şayet ciddi anlamda böyle bir dernekleşme, guruplaşma ve bu tarz sosyalleşmeler vb. olursa bundan heberdar edilmeyi çok isterim ve beni kocaeli yada yalovalı olarak görmesin arkadaşlar, ben hem kocaeliliyim hemde yalovalı![]()
:rendeer:
---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
tamam kanka bu aralar seni göresimde var zatiama zaman ver bana biraz işlerim var aga , irfan arısı gene iş üzerinde , bitirmeye çalışıyorum
![]()
demek dedikleri kadar varmış iyi oldu demekki yalovadada usta varmış...İşin aslını öğreneyim sanada haber veririz İrfan kardeşim.
---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 08:59 ----------
Pek bir şeyi yokmuş sübap ayarlarıyla işi hallettik.Yalnız şunu söyleyeyim böyle usta nadir bulunur,işi biliyor motorun ciğerinden anlıyor,okumuş- yazmış ,çok yönlü hem alaylı hem mektepli anlayacağın.
motor almışın güle güle kullan..geldiğin zaman ara mutlak...Ben yoksam Yalova da yok![]()
S.a öncelikle
Bende karamürselde ikamet etmekteyim herhangi bir etkinlik yada yalovalı motorcuların buluştugu bir clup varsa üye olmak istiyorum...
etkinliklere katılmaktan cok büyük sevinc duyarım ...
Teşekkür ederim iyi forumlar dilerim