!! Yalova Motofest 2006 !!

eyvallah kardeşim ilgine teşekkür ederim..
planda bi değişme olmazsa cuma akşamı yola cıkmayı pilanlıyorum..
o mekana yakın otel varsa otel veya bongalow tercih ederim..
uygun oldugunda vedat kaya olarak mekana yakın bi otelde veya bungalov yer ayırtırmısın ...
buradan veya özelden otel mekan adı veya tel. verirsen ben buradanda ararım..
:queen: :)

Vedat kardeş 0532 4675840 Muhsin DURAN numaram gelince beni ara konaklama kolay......

büyük bir aksilik olmazsa nişanlımla gelmek istiyoruz rezervasyonu nerden yaptırabilirim bir telefon nosu verebilecek varmı..sanırım bizde yenikapıdan geçeriz beraber geçme fikri mantıklı hem tanışmışta oluruz...kaç saatte bir var feribot malum hepimiz çalışıyoruz uygun bir saat ayarlamalıyız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük bir aksilik olmazsa nişanlımla gelmek istiyoruz rezervasyonu nerden yaptırabilirim bir telefon nosu verebilecek varmı..sanırım bizde yenikapıdan geçeriz beraber geçme fikri mantıklı hem tanışmışta oluruz...kaç saatte bir var feribot malum hepimiz çalışıyoruz uygun bir saat ayarlamalıyız..

Arkadaşım ben chilingire müracaat ettim sağolsun yerimi ayarladı. Bir mail gönder istersen

01,09,2006 akşam 18,45 ile 19,30 arası sokaga çıkmayın..
cocukları kadınları kilere saklayın..
arabaları otoparklara çekin..
niyemi eee ben 19,30 vapuruna yetişicem yollarda 288 yapıcam o yüzden..
:queen: :queen:

CBR600F 288 Yapmaz.Yapamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:cherry:

0533 6689939 nolu telefondan bana ulaşabilirsin.. metin

Vedat bunlar seni çekemiyor :p senin neyini çekemiyeceklerse :) bence motorunu çekemiyorlar
9.gif

loft kardeşim..
valla bizi sevende olacak sevmeyende..
bir elin parmakları bir değil...
yapılan espiriyi anlayanda olacak anlamayanda..
biz herkezi seviyoruz..
:queen: :)

Yaw Alla allaaa, ne şaşırıyosunuz 288 km/h 'ye?:silent: BEN BİSİKLETLE 1000 YAPIYORUM ki Yalovalılar bilir ! :queen: Bırakın Onda sibiaraltıyüzef de yapsın be yaa !
Sen gazla kardeşim gazla !:cat:

Saygılar, Speedy Gonzales ! YMK

dost MT ciler,
Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübümüzün Tesisler Sorumlusu arkadaşımız METİN İREN dir.
festivale katılım ve gerekli rezervasyonlar için kendisine (0533) 668 99 39 no'lu telefondan ulaşabilirsiz.

göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğe teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neden senin makine 288 yapmıyormu :queen: :queen: :queen:

bu arada 1.9.2006 saat 19:30 ben Yenikapıdan kalkacak feribottayım Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar toplaşalım beraber gidelim

yeter abi yaa. Keyif adamlarının topiğine çevirdin. Yokmu vedat ın telefonu msn başka bişeyi.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar