Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Festivalde havanın yağmurlu olması nedeni ile planlanan etkinlikler yerine getirilemedi.Ona rağmen çok güzel eğlendik , ve önemli olan orada bulunmamızdı.
Gelemeyen arkadaşlar inşallah bir dahaki sefere gelirler. Bu organizasyonda emeği geçen ve ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.:rendeer:
bu sene daha ilkti iyi veya kötü elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık sene kısmet olursa daha iyi olmaya çalışacağız tabii sizlerinde desteklerini bekliyoruz katılan herkese teşekkürler seneye görüşmek üzere...
Festivalde havanın yağmurlu olması nedeni ile planlanan etkinlikler yerine getirilemedi.Ona rağmen çok güzel eğlendik , ve önemli olan orada bulunmamızdı.
Abicim super insan keyif adamı cem ,eşi ve dostlarımızla çok çok güzel bir akşam geçirdik ama siz siz olun cem ile içki masasına oturmayın
yoksa yukardaki resimdeki gibi olursunuz en altın bir üstündeki benim ve sabah kalkıpta ne oldu bana üstümden dozermi geçti diye düşünürken ahada bu resmi gördüm :queen:
Camadan mükemmel eğlencene ve yalovafesticvalini düzenleyenlerden metine çok çok teşekkurler :rendeer: