Yalova Motofest 2006 Resimleri

Festivalde havanın yağmurlu olması nedeni ile planlanan etkinlikler yerine getirilemedi.Ona rağmen çok güzel eğlendik , ve önemli olan orada bulunmamızdı.

Gelemeyen arkadaşlar inşallah bir dahaki sefere gelirler. Bu organizasyonda emeği geçen ve ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.:rendeer:

bu sene daha ilkti iyi veya kötü elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık sene kısmet olursa daha iyi olmaya çalışacağız tabii sizlerinde desteklerini bekliyoruz katılan herkese teşekkürler seneye görüşmek üzere...

CHomCHok' Alıntı:
Festivalde havanın yağmurlu olması nedeni ile planlanan etkinlikler yerine getirilemedi.Ona rağmen çok güzel eğlendik , ve önemli olan orada bulunmamızdı.

1001596nh0.jpg

ERGÜN'ün çektiği resim amma güzel olmuş yaw :)

tam bi motosikletçi oldun canım benim. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Cem abi tekerinize gönlünüze sağlık süper eğlenmişiniz
bu arada yalıvadaki dostlara da çok teşekkürler

illağaki farklı eğlendiğimizi göstermişsinizz:queen:

Abicim super insan keyif adamı cem ,eşi ve dostlarımızla çok çok güzel bir akşam geçirdik ama siz siz olun cem ile içki masasına oturmayın
yoksa yukardaki resimdeki gibi olursunuz en altın bir üstündeki benim ve sabah kalkıpta ne oldu bana üstümden dozermi geçti diye düşünürken ahada bu resmi gördüm :queen:

Camadan mükemmel eğlencene ve yalovafesticvalini düzenleyenlerden metine çok çok teşekkurler :rendeer:

yaw vedatın üstünde biri yokmuydu

Haaaaaluuuuuk , süper bi festival seneye bekliyorum YALOVA daki arkadaşlarımızdan.

Ozaman daha da çok eğlenecez kısmetse

İmrenmemek elde değil ,çok güzel eylenmişiniz..
aaaahh bide benim taşınma ve yerleşme telaşım olmasa idi mutlaka gelirdim ,hayırlısı seneye artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar