Yalova ınternatıonal Bıkerfest'09 (16-19 Temmuz 2009)

az önce aldığım bi haberle resmen hayallerim yıkıldı.. yalan oldum iyimi.. :pr::pr::pr::pr::pr: pazar günü sayım varmış.. cumarteside çalışıyorum zaten.. ooooooooooofffffffffffff offffffffffffffffffffff ben böle işin....

az önce aldığım bi haberle resmen hayallerim yıkıldı.. yalan oldum iyimi.. :pr::pr::pr::pr::pr: pazar günü sayım varmış.. cumarteside çalışıyorum zaten.. ooooooooooofffffffffffff offffffffffffffffffffff ben böle işin....

kısmet neyse o olur saymayı bilmiyorum de :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelenlerin listesini yapsak ne zaman ve nerde buluşulucağini konusmaya başlasak iyi olur zaman kısalıyor.

Cumartesi öğlen istten yola cıkacak arkadaşlar varsa ben o saatte cıkacağım hep birlikte gidebiliriz.

Liste yapılır herhalde cumartesi öğleden sonra cıkılır gibime geliyor acaba ferbotlamı gecicez yoksa kara yolumu

Liste yapılır herhalde cumartesi öğleden sonra cıkılır gibime geliyor acaba ferbotlamı gecicez yoksa kara yolumu

1. Kimse liste yapmaz. ( Şimdiye kadar olmadı ama istersen bir ilk olabılırsın ) :)

2. Eskihisara kadar karayolu ordan da feribot sonra biraz daha yol ve o ladar.

Moderatör
E gelin artık, perşembe başlıyor festival, cumartesi mi geliyorsunuz? Ayıp diil mi :p

Perşembe gidecekler
cuma gidecekler
cumartesi gidecekler
topluma uyarım ne zaman gidilirse giderim diyenler
hiç gitmeyecekler

CUMARTESİ GİDECEKLER
ASKON VE OGLU

bu sene festival sönük geçecek sanırım bu kadar mı katılacak? cumartesi öğlen iki motor çıkıyoruz yola gelmek istiyen varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar