Yalova da Yaşayan Motosiklet Kullanıcıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abim irem köfte salonunu biliyorum ama pek aram yok.. dediğim gibi bilirsen eğer liman rest. var babam oranın işletmecisi ve sahibi.. gelirsen tabiki tanışırız !

inşallah...ben İrem köftesinin üzerine tanımıyorum pek mama...:p

Aslında Çınarcıkta bir numara yok denizi deniz değil...sahili sahil değil...

Şimdi sana Çınarcığımı anlatayım...tereciye tere satmak bu olsa gerek bak fotolara o zaman...

http://www.motosiklet.net/forum/etk...7-armutluyu-gordum-500-km-mini-solo-gezi.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/55979-11-cbf-150-cinarcik-yolunda.html

asıl mevzu bence Teşvikiye köyünde bir çay içmekte yaylaya çıkabilmekte...

Yahu benim nefes aldığım tek yer Çınarcık...Ölürsem beni oraya gömüm vasiyetimdir abartmıyorum ya...geçen yaz 2 haftada bir gitmiştim...bazende haftada 2...bana cennet gibi geliyor huzur buluyorum orada...inşallah tanışırız..girişte Parkın karşısında İrem Köfte Salonu var...oradaki garsona İstanbullu motorcuları sorarsan Mete Han dersen tanır hatırlar...:cat:
kanka seni kendi ellerimle gömerim gözün arkada kalmasın,,
hatta o köftecinin karşısına gömerim sen hayırlısıyla bi git gerisini bana bırak:mrgreen:
önümüzdeki hafta Yalova dan motoplus fuarına katılacak varsa pazar günü gideceğiz.Yalovadan katılacak arkadaslar varsa orada da buluşulabilir

bu arada baya bi kalabalıklaşacaz kısmetse yazaa..:mrgreen:

kanka seni kendi ellerimle gömerim gözün arkada kalmasın,,
hatta o köftecinin karşısına gömerim sen hayırlısıyla bi git gerisini bana bırak:mrgreen:

:

woha...:p olm parkamı gömcen beni çapsız mezoş...üstümde bebeler tepinsin durdun kemiklerimmi sızlasın...teee yaylalar varken toprakmı kalmadı Çınarcıkta...:pr:

daha ne olsun kanka halkla iç içesin..

benide götür bi ara çınarcığa çakma yalovalı..:mrgreen:

şelalenin oralar yayla falan gitmişsiniz 10 numara çok güzel yerler..! petek pastanesi falan her gün 1-2 kere geçerim motosikletle oralardan :)
kesinlikle katılıyorum deniz sahil YOL olarak hiçte iyi değil.. ben bi motosikletci olarak artık yalovadayım.. ama tabiki çınarcıkta GENE DE FENA !

Moto plus fuarına Yalova'dan Yenikapı'ya pazar günü büyük ihtimal 09.00 gemisiyle geleceğiz.Kısmetse 10.30-11.00 gibi CNR de oluruz. İlgilenen arkdaslar olursa orada buluşulabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar