Yalova bir motor daha kazandı

Selam arkadaşlar,

Bende bir çinli ile motorsiklet kullanmaya başladım. Zongshen Z250-5, şuan için çok memnunum, umarım hep aynı devam eder.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motorun hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, ama motosikletlerimiz için ortadaki gereksiz "R" harfini kullanmasak çok hoş olacak, :)
Aramıza hoş geldin, motosikletin çinlisi japonu olmaz bence motosiklet aşkı başkadır, kazasız belasız bin inşallah, bu arada bize resmini göstermeyi de ihmal etme..;)

Son düzenleme:
R bilgisi için teşekkür, ee olucak o kadar.. Ayrıca motorun benim mi resmimi görmek istiyorsun :)... Şaka bi yana emin ol dolaşmaktan resim çektirmeye vakit bile bulamadım, motorumun ilk resimlerini burada paylaşacağım :)

Samimiyetiniz için teşekkürler, hoş buldum..

kardeşim hayırlı olsun...tekerin düz bassın:cat:

bende yalova dayım bi tur verirsin artık:queen:

Bu nasıl bir motosiklet ismiyle arama yaptığımda hiç resim çıkmadı...Resim istiyoruz..

hayırlı olsun arkadaşım...kazasız belasız kullanman dileğiyle...

motosiklet gerek kullanım zevki açısından mükemmel, gerekse arkadaşlık bakımından. Çok büyük bir camiya ama bir o kadar küçük ve samimi.. Hepiniz saolun özellikle koray'a ayıpsın dostum :)

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar