yalova + 1 ;)

:salut: çok teşekkür ederim arkadaşlar duygulanıorum yaw :p yalovamıza bekleriz tabi hepinizi herkesi . . . gezi yapmak güzel olur da buralara henüz motorum yok önce 4 tekerden kurtulmak lazım diimi ama :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen tekerleri sökmeye başla o halde..:):p

Aramıza hoş geldin bende yalovadayım kırmızı siyah cbr 600F belki görmüşsündür

En yakın zamanda tanışmak dileğiyle...

jr.

Cennet Yalova'ma, askerlik memleketime, samimi insanına sıcacık selamlar. Ehliyetimi aldığım, motosikleti sevdiğim, benim için unutulmaz, küçük ve güzel şehir. Geri geleceğim.:rendeer:

Son düzenleme:

jr.

Geleceğim Lucas Dostum!

Şu benim planktonu yenileyince bir de yol arkadaşı buldum mu tamamdır.

Az mı bakındık yoğurtçuoğlundan supershadow 250lere?.."Buradan alsak Ankara'ya götürebilir miyiz" planları mı dersin, devrem -ehliyeti birlikte aldığım- dostumla bir gün termale motorla girme sözü verişimiz mi? Cafe Karaca'da arkadan her motor homurtusu geldiğinde "aaah ah" deyişimiz mi? Merkez duraktaki ünlü pastanenin oradaki müthiş börekçi, karşısındaki balıkçı, dia marketten ucuz alışverişler, araba pazarları, pazara yakın parkın içindeki adını hatırlayamadığım güzel cafe, merkezin ara sokaklarda lazların enfes esnaf lokantası, simit cafe, buyük migrostaki park sorunu, yanındaki şellden benzin =).

12 ayda Yalovalı olmuşuz ya meğer

Son düzenleme:
Moderatör
Cidden Yalova'lıdan daha Yalova'lı olmuşsun sen :) Planktonla da olsa yaya da olsa yinede bekliyoruz.. Niye bu kadar çok bekliyorum ben seni ya :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar