Yalnış Dügündeymişim.

Arkadaşlar dün başımdan gecen bu güsel anıyı sizlerle paylaşmak istedim.:salut:

Arkadaşımın abisi evlenecek bende davetli listesindeyim herneyse dügün günü yani dün dün saat 19:30 saatleri civarı bana yeri tarif edilen dügün salonuna girdim.etrafta birsürü insan vardı.:)ama hiç tanıdık yoktu oturdum belki birazdan gelir arkadaşlar dedim. saat 20:00 damat ve gelin cıktı.ama ben damatı dogru düzgün hiç görmemiştim bile:queen: dans ettiler.pasta kestiler saat 20:30 bizden hala kimse yok.arıyorum dügün salonundayız diyip kapatıyorlar sesleride tam anlaşılmıyor.:salut: ben düşünmeye başladım beni kandırıyolarmı beni uzaktan felan izliyolarmı diye:salut: ama malesef öle degilmiş saat 21:00 oldu kapının önüne cıktım. aradım ..::evil:: telefonla tekrar aradım kapının önüne gelin cabuk diye tmm dediler. 5 dk bekledim. onlar aradı beni kapının önündeyiz dediler ben etrafıma bakıyom ama kimse yok.:silent: korkmaya başladım:salut: ben aradım onları siz hangi dügün salonundasınız dogru yerdemisiniz diye, damatın öz kardeşi olum abimle oynadık bile sen benle dalgamı geciyon sen nerdesin diyince arkamdaki dügün salonunun ismini verdim ..orda tabi küfür yedimm:salut: yeri yeniden tarif etti 500 metre ilerdeki dügün salonundalarmış.ve kısacası alay konusu olduk. :queen:

bundan sonra dügün ve özel gün davetlerinde önce yeri keşife gidecegim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi bari ben düğünümde başka yere gitmemişim halime şükür..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşünsene adana burmayı kendi elinle veriyorsun adamın içine oturur günlerce uyuyamaz..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar