Yalan atmaya değermi ??? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam tel de MOTOSKLET sürücüsüyüm diye bastıra kanırta demiş. Şeref kelimesisadece biz motorcuların mı bildiği bir kavram

ula Koca öğretim üyesisin makine başaltı ehendisisin bilmiyonmu bu işi...kazıklamak iş etiğine aykırı ama bari senin bilmen lazım be abi...yani porotesto ediyonda kazada ölme riski olup zigorta şirketini batırma eğiliminde olan -puanlı müşteri profili sensin...:)

motorcusun dediler sigorta yapmadılar...:p

Selamlar..
Bildiğim kadarıyla devlet trafik kazaları için özel bir fon ayırmış.Yani trafik kazası yapanlar bu fon sayesinde herhangi bir hastane masrafı ödemiyorlar.Hatta kimsenin bundan haberi olmadığı için trilyonalrca lira birikmiş.Uyanık hastane yetkilileride kimseyi uyarmıyor tabiii.Aklınızda bulunsun allah göstermesin başınıza trafik kazası gelirse devletin ayırdığı bu fon sayesinde herhangi bir ücret ödemeden taburcu olabiliyorsunuz...
Saygılar...

Selamlar..
Bildiğim kadarıyla devlet trafik kazaları için özel bir fon ayırmış.Yani trafik kazası yapanlar bu fon sayesinde herhangi bir hastane masrafı ödemiyorlar.Hatta kimsenin bundan haberi olmadığı için trilyonalrca lira birikmiş.Uyanık hastane yetkilileride kimseyi uyarmıyor tabiii.Aklınızda bulunsun allah göstermesin başınıza trafik kazası gelirse devletin ayırdığı bu fon sayesinde herhangi bir ücret ödemeden taburcu olabiliyorsunuz...
Saygılar...

Bilgiler için teşekkürler...

Ben meslek icabı biliyorum bunu, ilk duyduğum da çıldırıyordum neredeyse..

Yaa Bu Türkiyede Her iş böle yalan dolan Millet kandırarak mı gidecek ya şerefsizliğin en büyüğünü yapmışlar ahh ahh Miillette artık Allah Korkusu Kalmamış ki Cebındekı paralara bakar olmuşlar Yazıklar olsun beee bu kadar mı satılmışlar :farao:

Selamlar..
Saygılar...

Yok abi. Biz hastahane çalışanlarına bu durumu hatırlatsak bile ; yine evirir çevirir bahanelerle kandırır , paralarını alırlar... :pr::pr:

bildiğim kadarıyla normal sigortanın üstüne bir miktar daha para verdiğinizde motosikleti de kapsıyor bazı sigorta şirketleri..... ama yapılmış sigortayı değiştirirlermi onu bilemem...

Bunların işi böyle vatandaşı kandırmak,sigorta yapalımda gerisini boşverelim diyorlar,bende 151 rs ile kaza yaptıgımda 45 gün sigortanın peşinden koştum,sonunda aldım faiziyle.
inşallah istedigini elde edersin özer.

özer kardeş geçmiş olsun
bu iş kesinlikle yargıya intikal etmeli
peşini bırakmayacağına eminim ....

Selamlar..
Saygılar...

Nasıl yani.. Böyle bişey var mıydı?? Benim abimin geçen sene yaptıgı trafik kazasında biz onca parayı boşuna mı bayıldık yani? Üstelik abimin sigortasıda vardı.. :farao::farao:

özer kardeş geçmiş olsun
bu iş kesinlikle yargıya intikal etmeli
peşini bırakmayacağına eminim ....

Teşekkür ederim.Tanıdık bir avukat dostumuz var, durumu onunla görüşmeyi düşünüyorum.Bakalım yarın sigotayla iletişime geçtiğimde ne gibi tavır sergileyecekler.Duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum.

abi ne yazıkki böyle yerinde olsam bu yazdığın yazının linkini onlara gönderirim ve sigrota poliçemi fes ettirrim

Nasıl yani.. Böyle bişey var mıydı?? Benim abimin geçen sene yaptıgı trafik kazasında biz onca parayı boşuna mı bayıldık yani? Üstelik abimin sigortasıda vardı.. :farao::farao:
Evet böyle bişey var gerçekten ben de aslında tesadüfen öğrenmiştim.Bir arkadaşım elini kesmişti arkadaşımı sağlık ocağına götürdüğümde oradaki bir panoda görmüştüm.Daha sonra haberlerdede çıkmıştı trilyonlarca lira bu fonda birikmiş.Vatandaşın haberi olmadığı için(daha doğrusu uyanık hastene yetkililerinin işine gelmediği için)kimse kullanmıyor.Ama evet böyle bişey var.Allah muhtaç etmesin ama yinede aklınızın bi yerinde bulunsun.

Saygılar...

boylelerı olduktan sonra turkıyede motosıklet nasıl yaygınlassınkı...??????hepsı para tuzagı..

doğrudur. hatta bize şöyle bir örnek vermişlerdi; denize girdiniz diyelim eğer boğularak ölürseniz sigorta size para ödemez fakat siz yüzerken üzerinizden tekne geçerse sizde ölürseniz o zaman para alabiliyorsunuz

hsbc de bana böyle bi sigorta yaptı hatta müşteri hizmetlerindeki arkadaş futbol oynuyomusunuz motosikletiniz varmı diye sordu.örneğin amatörde olsa futbol vs yaralanmalarda hastane masraflarını yanlış hatırlamıyorsam 5000 ytl karşılıyoruz dedi.işte motosiklet kullanıyomusunuz dedi evet diyince ehliyet vs varsa oradaki kaza raporlarıyla yine bu sigortadan faydalanabileceksiniz dedi.telefonda bizi ikna etti yani yıllık bi sigorta yaptı kağıdıda geldi.şimdi bende şüphelendim her ay karta taksitle yüklüyolar ama ne kadar sigorta bilemem..

Avukatım ile görüştüm.Yarın gelecek yanıma, sigorta ile olan şözleşmemi inceleyecek,bende sigortayı arayacağım ve mahkemeye vereceğimi belirteceğim.Yarın ne yapacağımıza kesin karar vereceğiz.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlıkları doğru kategoriye açmaya özen gösterelim
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Yeni bir üye değilsiniz o yüzden kilitliyorum. Lütfen forum kurallarını ve kategori açıklamalarını tekrar okuyalım. :cat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar