Usta buraya ne solucan biz o delikten Nası giricek söktüm tertibatı ama oraya solacak bişi bulamadım
E ama yuh yani bir topuz için taaa oralarımı sökecem
Teşekkür ediyorum hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------
Usta buraya ne solucan biz o delikten Nası giricek söktüm tertibatı ama oraya solacak bişi bulamadım
Şimdi aklıma geldi.
Normalde o cıvata komple sökülmez zaten. Az çevirince boşa çıkar ve topuzu çekince gelir.
Sendekide aynı sistemdir büyük ihtimalle.
Teşekkür ederim Nikkfurie hocamTopuz sabitleme vidasını sonuna kadar sökmeyecektin , gidonun içinde lastik takoza girer düştü dediğin somun , sıktıkça lastik takoza gömülür ve onu genişleterek gidona sıkar , bu sayede topuz geri gelmez , biraz gevşettikten sonra topuzu çekecektin içerideki lastik takozla beraber komple çıkardı..gidonun göbek bağlantılarını söküp kablolar izin verdiği kadar dikle somun yuvarlanır dışarı..
Teşekkür ederim Nikkfurie hocam
Sistemin bende öyle olduğunu fark ettim ama çeker çekmez düştüğünü farkettim işte şansızlık diyelim
Ayrıca diyelim bir şekilde oturttum geri neyle sabitleyip geri takıcam abartısız öğlen namazından sonra oturdum başına saat 6.30 gibi çıkardım şu düşündüğüm sistemi yaparsam daha pratik olacak sanırım
Yağini,supap ayarini eksik etme arkana da bakma,taş gibi motordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Bakim ve ayarlar icin,
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/167078-tvs-apache-180-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-6.html