Yaklaşık 700 Kilometrelik İzmir-Marmaris/Marmaris-İzmir Gezim

vay vay vay böyle giderse ilerde bacanak olacagız soner bey :p gelecekteki günlerde forumdan degil arkadan takip ederiz artık :) tekerin düz bassın dostum.. çantan baya iş görmüş neden aldıgını şimdi daha iyi anladım :)

Cemim sen gelirmiydin buralara :))). Oluruz bacanak problem değil :D. Çantayı aldık, çokta iş gördü ama gel birde bunu Ece'ye sor :D. Bir ara otele çıkarken bende taktım, diyorum ki iyi ya çok ağır değilmiş :D. Vallahi yalannn. Olm geriye gidiyordum :)). Birde motorda asılıyoruz gaza. Kız iyi dayandı valla :p.

Bak bu pazar buluşuyoruz ona göre, bekliyorum... :) Kib.

İzmir İl Temsilcisi
Cemim sen gelirmiydin buralara :))). Oluruz bacanak problem değil :D. Çantayı aldık, çokta iş gördü ama gel birde bunu Ece'ye sor :D. Bir ara otele çıkarken bende taktım, diyorum ki iyi ya çok ağır değilmiş :D. Vallahi yalannn. Olm geriye gidiyordum :)). Birde motorda asılıyoruz gaza. Kız iyi dayandı valla :p.

Bak bu pazar buluşuyoruz ona göre, bekliyorum... :) Kib.

başka biri olsa inan hayatta dayanamazdı sevmek gerek bu işi ece iyi dayanmış :D konuyu dagıtmayalım pazar gelebilirsem uzun uzun konuşuruz :) finalleri atlatık derken bütlere kaldık iyimi bütlerle boguşuyorum şimdi :)

başka biri olsa inan hayatta dayanamazdı sevmek gerek bu işi ece iyi dayanmış :D konuyu dagıtmayalım pazar gelebilirsem uzun uzun konuşuruz :) finalleri atlatık derken bütlere kaldık iyimi bütlerle boguşuyorum şimdi :)

Tamam işte. Bir kaç saat kafanı toparlarsın :). Görüşürüz pazar... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar