Merhaba
Kanuni Tiger 250 yakıt tüketimi sonuçları.
Not: Tüketim hesaplaması depo lambası yandıktan 1-2km sonra alınan 20ytl'lik yakıt ile km sıfırlanmış ve sonra tekrar lamba yanana kadar geçen km esas alınmıştır. Km saatinin doğru gösterdiği test edilmiştir. Motorun toplam km'si 785km'dir.
Testte kullanılan benzinin Litre Fiyatı: 2670000TL
TL Bazında Alınan Yakıt: 20milyon liralık yakıt alındı. 7.49~ 7.50lt benzin yapıyor.
20milyon ile yapılan km: 228
Not: Yapılan km'de %70 oranında artçı ile beraber yapılmıştır. Ağırlık yakıt tüketimine etki etmektedir. Bunu göz önüne alınız.
Hesaplamama göre 1km'deki tüketim maliyeti 87719tl'dır.
100km'de 3.28lt yakıt tüketmiş bulunuyorum. (Maşallah) :thumleft:
Rakamlar bence oldukça iyi. Yapılan tüm km'nin şehir içinde yapıldığını da belirtmek isterim. Şehir içinde ortalama sürüş hızım genelde 45-70 arası.
Görüşmek üzere.
Düzenleme Sebebi : Eksik bazı bilgiler eklendi.
Kanuni Tiger 250 yakıt tüketimi sonuçları.
Not: Tüketim hesaplaması depo lambası yandıktan 1-2km sonra alınan 20ytl'lik yakıt ile km sıfırlanmış ve sonra tekrar lamba yanana kadar geçen km esas alınmıştır. Km saatinin doğru gösterdiği test edilmiştir. Motorun toplam km'si 785km'dir.
Testte kullanılan benzinin Litre Fiyatı: 2670000TL
TL Bazında Alınan Yakıt: 20milyon liralık yakıt alındı. 7.49~ 7.50lt benzin yapıyor.
20milyon ile yapılan km: 228
Not: Yapılan km'de %70 oranında artçı ile beraber yapılmıştır. Ağırlık yakıt tüketimine etki etmektedir. Bunu göz önüne alınız.
Hesaplamama göre 1km'deki tüketim maliyeti 87719tl'dır.
100km'de 3.28lt yakıt tüketmiş bulunuyorum. (Maşallah) :thumleft:
Rakamlar bence oldukça iyi. Yapılan tüm km'nin şehir içinde yapıldığını da belirtmek isterim. Şehir içinde ortalama sürüş hızım genelde 45-70 arası.
Görüşmek üzere.
Düzenleme Sebebi : Eksik bazı bilgiler eklendi.