Sakin kullanımda 5.2-5.4 yakalıyordum uzun yolda. Üstelik böğüren bir two brothers olamasına rağmen...
300km menziller aşılabilir istikrarlı kullanımlarda fakat pek kısmet olmadı banal:
valla bora arkaadaşım benim motora bakan ustalar tok olduğu için iyi bir usta bulunca göstereceğim yakıt konusu için bende senin ğibi düşük devirlerde 2.5 civarı yaksam içim rahat ederdi.uzunyoldaki çok yakma olayını fazla dert etmezdim sonuçta gittiğim yol sahil yolu bol yokuşlu ve yaklaşık olarak ikimiz 180 kğ. olduğumuz için çok yakmış derim yalnız bu menet düşük devirdede çok yakıyor ve uzun yol değerlerine yakın değerde yakıyorsenin motor da ayarsizlik var ya da kullanma şeklinde anormallik var. sakin uzun yolda kullanım da 2,5 civari yakar sürekli dip gaz kullanımda 8,500 devir aşağısına inmeden kullanımda 3,8 civari yakıyor benim deluxe 6 bin devri geçmeden dağ bayır düz yol kullanımda 2 litre yakıyor şehir içi karışık kullanımda 2,8-3 arası
100 mg prince 100lük ama 9.1bg
son hızı düz yol rüzgarsız yani ideal yolda 120 100 km sabit hızda 3.5 litre yakıyor 80 ile gidersem 2.7 litre
sakin kullanım 2-2.2 litre.
Yamaha Ybr esd 125 , 100Km 2.7-2.6 ortalama hız 70
sehir disi mi?
cok yakıyor haci
nerden mi anladım
bajaj discover 100 (94 cc)
1 litreye 91 km
sitesindeki veriler bunlar
dileyen bakabilir
Şehir içi. Fabrika verileri çok güvenilir olmuyorsehir disi mi?
cok yakıyor haci
nerden mi anladım
bajaj discover 100 (94 cc)
1 litreye 91 km
sitesindeki veriler bunlar
dileyen bakabilir
Şehir içi. Fabrika verileri çok güvenilir olmuyor
nick-mesaj uyumlarına hastayım dostum :queen:
Benim motorda 2,7-3,3 litre arasırdır ancak ben genel olarak hiç yavaş gidemiyorum maalesef. Çol denedim ama olmuyor maalesef. Ama şöyle güçlü bir motorla gazlamayı çok isterim ne kadar zevkli olacağını tahmin bile edemiyorum :queen:
Kesinlikle haklısınız şimdi fuelly.com tarzı bir siteden baktım bajaja yakıt tüketimleri yazılanlar gibi olmayacak anladığım kadarıyla.