YAKIT HESAPLAMA PROGRAMI..

Arkadaslar arabam için yeni üye oldugum turkuno.com sitesinde paylasılan.

Yakıt hesaplama programını burada vermek istiyorum

%100 ALINTIDIR.. OLDUGU GİBİ ATIYORUM..

Merhaba arkadaşlar yakıt fiyatlarının sürekli oynaması nedeniyle yakıt hesabını sıklıkla yapıyorum benim durumumda olan arkadaşlara pratik olması için bir yakıt hesaplama programı yazdım sizle paylaşmak istedim umarım işinizi görür Kullanımı hakkında bilgiler zaten programda mevcut
Programdan bir kare:

9657eee.jpg

İndirme Linki:https://hotfile.com/dl/184893080/553338c...t.rar.html

Isteyene C++ ile çalışanını 5 dakikada yaparım. Isteyen Gece özel msj atsın.

O kadar kişi bakmıs belki indirmiş.. ama yorum yazmayı fazla görmüş :mad:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hesaplamak için ilkokul matematiğinin yettiği birşey için program yapmışlar. Ne diyelim ki :p.

zaten fuelly.com gibi bir site var. hatta diğer kullanıcıların da ne kadar harcadığını görebiliyorsunuz. ama ihtiyaç duyanlar için faydalı olabilir.

bunun için programa gerek var mı acaba. aldığın benzin tutarını, 20TL mesela, gittiğin Km ye bölersin olur biter, gittiğin Km de 180 olsun. 20/180=0.11 Kuruş.
işte Km başına yaktığın para bu kadar. yani sadece hesap makinası yeter üstelik tek işlem.

yav excelde hazırlasanıza hem litre hem tl cinsinden ikisini bir arada versin ne gerek var programmış bilmemneymiş

ayrıca benzinal.com'da da var bu

Tatlı adamım çok saçma bir program paylaşmışsın.Oraya o değerleri yazana kadar herkez 46.30 u 205 e bölebilir Programın yaptığı birşey yok extradan :) :) Bu yüzden yorum yazılmamış olabilir.2 satır kod var zaten c# , c++ , vb programlama dillerini bilen birisinin 5 dk sını almaz :)

Belki yardım olur :) ben yazıom cıkıo :D daha iyi geldi valla

2 günlük android öğrencisiyim, 1 dolardan Gplaya koysam dünyanın yarısı indirse. OOOf parayı kırdım lan :mrgreen:

Yazanı da takdir etmek lazım dalga geçerler dememiş yazmış koymuş oraya :mrgreen: Ben de ajdarlı uygulamamı mı koysam Play'a :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu programla hesaplayabilmek için benzinlikten eve mi gelecez... :)
Zaten gelene kadar kafamdan hesaplarım ben...
Neden döneyim ki... gezime devam ederim..: :queen:

Android cihazlar için daha sevimli bir program var.
Adı FuelLog.
Bir nevi yakıt kaydı programı gibi.
Her benzin alışınızda programa gelip, o anki km'nizi, aldığınız benzinin kaç lt. olduğunu, kaç papel ödediğinizi, bunun kısmi bir dolum mu olduğunu vs. giriyorsunuz.
Siz programa kayıt ekledikçe, program da bazı istatistikler veriyor.
İşte km'de kaç kuruş yaktınız, 100km'deki tüketim, ortalama günlük, haftalık, aylık, yıllık tüketim, 1TL'ye gidebileceğiniz ortalama yol, kayıt girmeye başladığınızdan bu yana aldığınız toplam benzin miktarı ve maliyeti, şu bu ıvır zıvır bir sürü istatistik.
Android kullanıcıları denesinler. Bence güzel.

Datlııı uno çokmu yakıyo yoksa adamım :mrgreen: programlar falan ne iş :wiinkk:

kepekle maymun beslenmez 500cc xciting scootere binecem ama benzin yakmayacam hakkı neyse yakacak YBR 125 ile bir tutmayacam
(kendi kendime yazayımda arkadaşlarım alınmasın):queen:

Arkadaşlar boşa yormayın kendinizi neye binerseniz binin yakıyor meret tasarruf isteyen yürüsün kalori yaksın yormayın bunlarla kafanızı ....

yok abi km de 180 krs :)
Uslu bir çocuk olursan sen de böyle bir program yazabilirsin hatta şirinleri bile görebilirsin tatlı :cherry: bırak arabayı motoru da ders çalış parmak hesabından mühendislik hesapları seviyesine atla artık, yaşın çok müsait.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar