yakıt doposu kapağı bozuldu

Öncelikle selamlar, bugün benzin almak için depo nun kapağını açtım, kapatınca anahtar çıkmadı biraz uğraşınca çıkardım ama kilit bozuldu kapağı çıkartamıyorum, işin garip tarafı bulunduğum köyde tamirci vs. yok en yakın tamirciye gidebilmem için de yakıt koymam gerekiyo :( telefonla sanayideki abiyi aradım eline iki tornavida al birini anahtar deliğine diğerini de kapağın ön tarafına sokup kasarak çıkar demişti uyguladım ama beceremedim, lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Zor dostum anlayan kimse yok. Halledince yaz merak ettim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla olabilicek en saçma duruma düşmüşsün tamirciye bile götüremiyorsun çok kötü bit durum şimdiden kolay gelsin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
http://www.cilingirmalzemeleri.com/index.php?target=products&product_id=28

Şu linkteki ürüne benzer plastik,keskin uçlu bi aletle depo kapağını yanlardan açmaya çalışın.

Muhtemelen kilit noktaları tam oturmadı ve sıkıştı. Açmaya çalışırkende anahtarı takıp kilidin uygun bi şekilde çıkmasını sağlamaya çalışın.

Wd40 falan sıkarsanız daha kolay olur. Bende böyle bir sıkıntı yaşamıştım zamanında,çilingir böyle açmıştı.

Tam olarak nasıaltl0 a çalışıyo anlamadım ama önceden 90 derece çevirince açılıyodu şimdi anahtarı boşa dönüyo acaba işe yarar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar