yakıt deposu

motosikletim yakıt deposundan yakıt kaçırıyor :pale: yeni bi depo mu alayım yoksa bunun tamiri olurmu olsada nasıl yapar ne gider intnetten baktm depo fiyatına 0 ı 95 tl. neresinden kaçırdğna tam olarak göremiyrum cok cins bir yer kayanağını bulamadım ama koltuga doğru gelen kısım altında sızmalar damlamalar var. ama koltuğa çok yakın değil yani. Ne yapmalıyım. Bilgilendircek arkadaşlara tşkler

işi garantiye al. cok pahalı değilmiş. 95 tl.. benım depoda ezik var. depo 1066 tl :(

kaynak olur da benzin deposu kaynatmak riksli bir iş, gümleme ihtimali var. ehline kaynattırmak lazım. yeni depo fiyatı makul.

Benzin deposu delinmelerine karsi deligin ustunun bayanlarin kullandigi oje ile kapatilabilecegini okumustum. Ne kadar dogrudur bilmiyorum..

Benimde başıma gelmişti
Kaynak oluyor , fakat icerden ne kadar cürüdüğü önemli, ben ayni depoyu 3-4kez kaynattirdim baktim olmuyo, yenisini aldim.
Eger darbeden dolayi delinme varsa kaynak olur,
cürümeden dolayisa hic ugrasma derim.

Benimde başıma gelmişti
Kaynak oluyor , fakat icerden ne kadar cürüdüğü önemli, ben ayni depoyu 3-4kez kaynattirdim baktim olmuyo, yenisini aldim.
Eger darbeden dolayi delinme varsa kaynak olur,
cürümeden dolayisa hic ugrasma derim.

aynen dediği gibi...
ama kaynak diye demirciye gitme...radyatörcülere git onların kullandığı kurşunmu desem havya mı desem metal çubuğu eriterek deliği kapatıyorlar.benimde başıma gelmişti bu şekilde çözmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar