Eleman 8 saatir sizi trolluyo mondial alcak parasi yok 30 bin lira parasi olsa simdiye 5 motor almis binip onun deneyim postlarini yaziyo olurdu. Cok safsiniz lan.
algılama şekli ilginçbilinçaltında neler var hocam senin öyle
![]()
alışmışsın trollere paranoyaya bağlamışsın. haksız da sayılmazsın arada forumda görüyorum böyle vatandaşları. şu konuda da haklı olabilirsin: genelde düşük bütçeli motosiklet tavsiyelerine başlık açılıyor. Motosikletten anlamıyorum. Ben polemiğe girmiyorum binip geçiyorum.
estağfurullahBasmisim kalayi cok fena g.t olmusum
Xmaxi satma abi. Ben xmax 400 satip MT-07ye gectim. Xmaxdaki konforu ariyorum bazen. Bir tane de xmax olsaydi guzel olurdu simdi. MT-09 tracer yazmissin iste motor odurSikintisi cikacaksa da Yamaha Turkiye'de ciddi calisiyor, hemen farkeder duzeltirler garantiden. Ben duyurusu yapildigi gunden beri basladim para biriktirmeye. Basarabilirsem seneye yaz ortasina insallah kendisini renklerime baglicam.
Bence kıl kısmına çok takılmayın :mrgreen:
30.000 tl motor için yüksek bir bütçe bence şehir içi 250cc üstü makinelere biraz üzülüyorum çünkü yollarımız çok kötü motosiklete bakış açısı belli ha ben Marmarada kontağı açarım akdenizde kapatırım diyorsanız uzun yol motoru olarak kullanan arkadaşların yorumunu alın.
Birde tarz meselesi var tabi eğer trafiği olan biryerde yaşıyorsan 883 iron seni biraz üzebilir yazın sıcak havaya birde motor sıcağı bayar çok.
Kullanan abilerin düşüncelerini almak gerek
Naked için : er6n,z800
ss için : cbr600rr , r6
Enduro için : bmw gs serisi
vb yüksek segment modeller mevcut
Naked kullanıp uzun yola çıkınca rüzgardan aptal oluyoruz diyen çok
Supersportlar için ise oturuş pozisyonu uzun yolda ne kadar rahat gidebilirsin bilemezsin.
İşte bende bu kadar düşündüğüm için hala motosiklet alamadım.
Hayırlısı olsun