yakalandım

kardeş sana da geçmiş olsun

Eyvallah dostlar saolsun artık öyle bir sıkıntım yok çevirsinler göstereyim ehliyeti diyorum üzerlerine doğru sürüyorum geç diyorlar full donanımlı görünce herhalde vardır ehliyeti diyorlar yakalandığımda kask bile yoktu oradan kaybettik:cherry:

ben iki sene içerisinde 8 ay ehliyetsiz kullandım bir kere gece 4 te asayiş çevirdi onlarda ehliyet sormadı.geçen sene ağustosta ehliyeti aldım daha bir kere çeviren olmadı

bu türkiye neden böle neden cok acımasızlar yaw ama bu benim 3 çü ne derler bilirsiniz çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 çüde ne oldugu malum ama varya ehliyeti yarın alıyom motoru da enyakın zamanda cezayı ödeyip alıcam bidaha paso karakolun ekiplerin önünde gezicem gıcıklık deilmi gezicem gezicem işte motorcuyuz kardeşim bizi kanun bile durduramaz ha ha ha :queen:

dostum sen gez dur.:cherry:
hakettin diyenler!!!!huuuuuuuuuuuuu
siz ilk andan beri ehliyetlemi sürüyorsunuz? bi sorayım dedim

Büyük geçmiş olsun o paraya neler yapılırdı, sen gidip özgür iradenle havaya atıyorsun diyecek birşey yok beklenen son.
Kazalar çevirmeler belalar hep sigortanın, muayenenin bittiği ehliyetin evde kaldığı güne denk gelir

sağlık olsun boşver ama bir gün daha beklesen iyiydi. bak ben ehliyeti aldıktan 1 yıl sonra motor aldım nolur olmaz diye. :mrgreen: Şaka şaka maddi durum iyi değildi motoru daha yeni aldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende trafikte baya tehlikeli kullanıyorum :) mecidiyeköy - incirli arasını 6 dakikada gittiğimi bilirim :) ama sadece 1 defa şişlide kask yüzünden ceza yedim oda ehliyetim olmadığı için yoldan geçen bi kuryenin üstüne cezayı yazdırdım :) hemen gittim ödedim ertesi gün 39 ytl ne motoru bağladılar nede başka bişey..

ehliyetsiz gezince ne olmasını bekliyordun ki =( yapmayın etmeyin... bari biraz ağlayıp sızlansaydın polise.. peki ehliyeti alacağına dair sertifikan da mı yoktu? çok yazık olmuş. umarım denilen gibi 800 liraya çıkmaz masrafın. çok yüksek bir para.. bu cezaları çok haklı bulsam da durumunuza çok üzüldüm.

Arkadaşlar merhaba,ceza alacak arkadaş için üzüldüm,keşke olmasaydı.Nasrettin hoca'nın bir fıkrasında söylendiği gibi''hiçmi hırsızın suçu yok''. ay ben böle polisin ...... ibaresi sizce hoşmu?Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

Demirgürsel kardeşim.EVET!

Son düzenleme:

asm

geçmiş olsun,1 gün kala olması ve böyle bir masraf çıkması kötü hakikaten

böyle bir ana denk gelmemek için,polisin beni azarlayamaması için bile ehliyet almada acele ettim

çok yazık olmus ya benim yasımda 17 biran önce ehliyet almam lazım ben full giyiniyorum valla çeviren olmuyo ama yanından bile geçerken çok tırsıyorum

arkadaşlar bu gün sordum 15 gün içinde ödersem cezayı 600 ytl miş of of of of of of of of :pr: ben 600 ytl ye trakyayı turlardım be ooooooof

ewet arkadaşlar bu akşam üstü saat 4 suları polisler tarafından yakalandım ne tesadüfki ehliyeti kazanmış bulunmaktayım yarında ehliyetimi alıcam bu benim için çok üzücü oldu ehliyeti almama 1 gün varken polisler yakalıyor ve ceza yiyorum

aynasızlar böyle işte..

bende B yi almadan önce 6 kere ceza yedim arabada. ne zaman B yi cebime koydum durdurmaz oldular.. şimdi polislere karşı cak,cuk sakız çiğniyorum..:p

Sakız marifet diil. eski günlerin acısını çıkarıyorum..:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üücü bir durum geçmiş olsn arkadaşım.Almaya bir gün kala hiç hoş olmamış ama canın sağolsn

yazık olmus bos yere 600 ytl en azından 800 ytl den kurtur 15 gün içinde öde derim ben durumun varsa 200 ytl az para deil

geçen gün beşiktaşta 1 çekicinin üstünde 5-6 motosiklet gördüm

scooter chopper ss ne isterseniz vardı :)

sağda duran daha bi sürü motor vardı, tek yaptıkları yoldan geçenleri çevirip eksik evrakları olanları toplamaktı..

dikkat!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar