bu tarz olaylara, ekonomik olaylara, işsizlik olaylarına girdiğimiz zaman, maalesef ülkemiz siyasi partilerden sebep, toplumumuz algılama sorunu yaşıyor, yıllardır çevremde, nette yazıyoruz, çiziyoruz, sohbet ediyoruz ama boş ,dünya geneli insanlarda sorunlar var, ülkemizde de maalesef böyle, burada adamlar doğal bir geziye çıkmış, sonuçta hak etmedikleri bir şekilde öldürülmüşler, ALLAH rahmet etsin ama diğer gazete sitelerinde yorumlara bakıyorum, bazısı gay diyor, bazısı ne işi vardı diyor, bazısı şöyle böyle diyor,
nasıl bir nesil yetişiyor, farkında mısınız, ne ülke değerleri, ne insani değerler, ne ahlaki değerler yok kalmamış, kendine dokunan bir olayda kılı kırk yaran insanlar, başkalarındaki soruna, dolaylı veya dolaysız sebepten ( particilikten)hiç alakasız hatta suçlar konuşmalar yapabiliyor adam öldürmek bu kadar basit olabilir mi ? bonzai uyuşturucusunu protesto eden esnafların dükkanı taranıyor ,suriye den gelen ne olduğu bellli olmayan insanlar insanımızı öldürüyor, hırsızlık yapıyor ,pkk terörü dağdan inecekmiş iş aş verilecekmiş, özerklik istiyorlar, ülkemizde bazıları hariç, ses çıkaran yok v.s, kısa keseyim,
sonuçta 2000 li yıllarda mit rapor hazırladı, gençlik uyuşturucu, şiddet kötü alışkanlık, medyadaki ne olduğu belli olmayan tiplere özentiler içinde v.s diye,mit rapor sunmuştu devlete ,işte o genç nesil yetişiyor ve sonuç, sorumsuz vurdumduymaz, şiddet eğilimli, bir ülkeye doğru hızla gidiyoruz ,bu insanlara ALLAH rahmet etsin, bu gibi olaylar maalesef ciddi önlemler alınmadıkça düzelmez ve daha da kötüye gider, belimizde silahla sokaklarda dolaşmaya başlarız ki, ben bazı yerlerde, av tüfeğimi arabanın bagajında gezdiriyorum, ruhsatlı tabi, yasal olarak, hatta taşıma ruhsatlı silah verseler, alıcam araştırıyorum