Yağmurluk tavsiyesi

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Merhaba, yoğun yağmurlardan koruyacak alt ve üst yağmurluk arayışındayım. Tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dechathlon'un yelkenli yağmurluklarını kullanıyorum senelerdir. (Tribord'du galiba markası...) Bunları normal bedeninizden 2 beden büyük alıp motosiklet montunuzun ve pantalonunuzun üzerine geçirebilirsiniz - yanlız fiyatları biraz pahalı olabilir. Daha uygun fiyatlı Forte GT, Scoyco, Durt vb. markaların da motosiklete özel yağmurlukları var ama onlar genelde aşırı kalın oluyorlar, insanı bunaltabilir. Görüp deneyip almak lazım...

Son düzenleme:
Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Scoyco rc10 alıp epey memnun kalan var ben de aldım. Çok ince ve hafif. Rüzgar da geçirmiyor. Evrak kurye işi yapıyorum ve tüm gün motor üstündeyim. Yağmurlu günlerde akşam eve gelip yağmurluğu çıkardığımda sadece terleme gibi bir nem oluyor montumda ve pantolonumda. O da içeriden sıcak - dışarıdan soğuk etkisiyle sanırım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motomax mağazasından 4riders marka alt-üst takım yağmurluk almıştım. Ayağımda botlar varken motosiklet pantalonunun da üzerine rahat giyebileyim diye en büyük bedenini aldım. Niyetim yolda yağmura yakalanınca altgeçit vb. bir yerde durup üzerime giyer devam ederim demekti ama yağmurluk altını giyip çıkarmak zor geldi, zaten xmax ile en kötü yağmurda bile kolay kolay pantalon ve botlara su gelmiyor diye çok kullanamadım ama üst yağmurluğu güzel, montun üzerine giyiyorum, rengi parlak sarı, yağmurlu havalarda rahat görünüyor, yağmur yağmasa bile soğuk havalarda hava kararınca sarı yelek niyetine de giyiyorum, rüzgarı kesiyor hem de montun su almasını engelliyor. Yağmurluk giymezsem hafif yağmurda mont da su geçirmiyor ama çok yağmurda biraz da olsa su alabiliyor diye kullanıyorum. Motosikletin çantasında sürekli duruyor.

F54

işmont kullanıyorum yeşil renk çok güzel iş görüyor ama kirlendi ve lekeler ne yaparsan yap çıkmıyor onun dışında sorun yok
evet yeşil görünürlük olarak süper ama pis duruyor

Motosikleti
Triumph Trident 660
Trendyoldan kurye yağmurluğu yazın alın geçin

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Bursa Hatırası Motosiklet Yağmurluk Takım​

Prime Neon 0.44MM. Kalın %100 Su Geçirmez Kumaş, Fermuarlı Paça, Gece Parlayan Gerçek Reflektörlü, Güçlendirilmiş Ağ
TepsiBurada 1200 leraya satıyor.
788b1hg.jpg

Yağmurluk resmini yüklemeyi beceremedim. Forum resim linkini kabul etmedi. İdare edin. işte.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Onlara baktım ama yorumlarda çok dayanıksız hemen yırtılıyor demişler. Yıllardır decalthonun montunu ayakkabısını kullanıyorum sağlam marka ama işte yağmurluklarını bilemediğim için merak ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar