yağmurluk aldım :)

arkadaşlar baktım yazın geleceği yok :) hergün yağmur yağıyo adı üstünde nisan yağmurları işte :) baya bi etkili oldu bugün, sudan çıkmış balık benden az ıslaktır. :queen::queen:75-80km ile giderken o yağmurun yüzünüzü yıkaması güzel bi his ama üstüm de ıslandığı zaman tadı kaçıyor herşeyin:pale:. yağmur bi ara dindiğinde Eskişehir'deki bütün motor aksesuarcılarını gezdim. istediğim tarz yağmurluğu bi yerde buldum. daha doğrusu AS_DOOPER arkadaşım:cat: da ordan aldığını söledi bende 3-4 yere baktıktan sonra en son oraya uğradım ve oracıkta hemen üstüme giyip evin yolunu tuttum:mrgreen:. bi kaç fotoğrafla sizle paylaşmak istedim. üst ve pantolon beraber 25 ytl. ayrıca satılan ayak su çamur vs. koruyucusu da 7,5 ytl'ye aldım toplam 32,5 ytl'ye yağmurdan önlemimi aldım. artık kar fırtına bana vız gelir:flower::thumleft:::biggrinn

buyrun resimler. az bişey acele çektim:cherry: poz bile vermeye mecalim kalmamıştı. kusuruma bakmayın:rendeer::rendeer: iyi seyirler kazasız sürüşler 2tekerlek tutkunu dostlarım:rendeer::rendeer::rendeer::bounce:

imag0129qk2.jpg

imag0130wi9.jpg

arkasında fosfor da var :)

imag0131ky5.jpg

imag0132cf4.jpg

bilekleri lastikli.:cat:

imag0133vf0.jpg

fermuarlı çıtçıtlı :cat:

imag0134hp5.jpg

pantolonun beli lastikli :cat: kaymıyo yani üstümden:p

imag0135wq0.jpg

başlık kısmı :cat:

imag0136bp8.jpg

dediğim çizme tarzı aya korumaları :cat:

imag0137ok1.jpg

imag0138mz8.jpg

komple takım

imag0140ic4.jpg

imag0141ei3.jpg

bu da katlandığında toplandığındaki ambalaj kabı. :cat:

imag0142jv2.jpg

iyi seyirler kazasız sürüşler 2tekerlek tutkunu dostlarım:rendeer::rendeer::rendeer::bounce:

sağol alpi :) isteyene gönderiyim :) kargo karşıdan :p siz paradan haber verin :queen:

evet sahtekisi. :) bot, ayakkabı vs. üstüne giyiyosun o bile ıslanmıyor :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan arkadaşım. yalnız şu parlayan şeritlerden varsa biraz daha yapıştırmanı tavsiye ederim

güle güle kullan abi gerçekten fiyata göre güzelmiş baya bende seneye alacağım artıkın burda 1 haftadır yağacak sözde yağmadı gitti :D

konu mankenide yakişiklıymiş ama ha abi geçtibe aççıkta erken alsaydın bende alırdım be abi şimdi bu yamurlar birazda sürer sonra diner ama sana lazım nede olsa motordan hiç inmiyon gule gule kullan abi

Mersin İl Temsilcisi
ben bunları 2 sene kullandım. sadece bacak arasındaki dikişler açılmıştı ve tüm vücudum kuruyken sadece kasıklarım ıslanmıştı :D fiyatına göre çok iyi bir önlem. üstelik yer de kaplamıyor...

teşekkürler arkadaşlar :). bu hafta mecburen deniycez bakalım :) bacak arası çabukmu açılıyo yürekçe ? :silent:

Slm Sinan güle güle kullan ben'de Eskişehir'liyim nereden aldın.
Belirtirsen hemen ben'de alayım.Teşekkürler.

bende elektrikli don aladım ama kusra bakmayn foto çekip gösteremedim maluk forum kuralları :D

güle güle kullan .ama sen yinede bunları aldım diye çokda yağmurda motosiklet sürme bence .. allah korusun :wiinkk:

bii kuş küfür ediomu bizim kuş cok namussuzda :cherry: hayırlı uğurlu olsun artık yağmuru gördüğün gibi kendini motorun üstüne atarsın :queen:

Hayırlı uğurlu olsun o zaman. :) Artık yağmur yağsada motora binsem dersin heralde :)

hayırlı olsun sinan ım
ya işyerinden vereceklerdi sana sözümüz vardı yağmurluk hala vermediler :S
güzel ürün
ayak poşetleri torbaya sığıyo
hepsini doldur at cantaya :)
artık yağmur yağdımı kardeş kardeş giyeriz ben daha hiç kullanmadım ama iyi malzeme dikişlerini kuvvetlendirsek fena olmaz ama yolda kalmayız bel kısmında sıkma var kasıkların ıslanmaz sıkılarsan

yollarda görüşrüz....

Slm Sinan güle güle kullan ben'de Eskişehir'liyim nereden aldın.
Belirtirsen hemen ben'de alayım.Teşekkürler.

sayim abi ben sana ulaşamamadım geçen bi türlü :p. görmek istiyodum sürmek istiyodum senin sym'i:). sen başka şehirde çalışıyom deyince buluşamamıştık :) özelden attım abi. ordan alırsın :)

güle güle kullan .ama sen yinede bunları aldım diye çokda yağmurda motosiklet sürme bence .. allah korusun :wiinkk:

öle tabi ya. bu önlem sadece.zorda kalırsam giyerim eve gidene kadar diye aldım zati. :wiinkk:

bii kuş küfür ediomu bizim kuş cok namussuzda :cherry: hayırlı uğurlu olsun artık yağmuru gördüğün gibi kendini motorun üstüne atarsın :queen:

bizimki kafa ütüleyici :pr:. bu mesajı yazarken bile ötüyo:queen:. kanarya.:queen::queen:

hayırlı olsun sinan ım
ya işyerinden vereceklerdi sana sözümüz vardı yağmurluk hala vermediler :S
güzel ürün
ayak poşetleri torbaya sığıyo
hepsini doldur at cantaya :)
artık yağmur yağdımı kardeş kardeş giyeriz ben daha hiç kullanmadım ama iyi malzeme dikişlerini kuvvetlendirsek fena olmaz ama yolda kalmayız bel kısmında sıkma var kasıkların ıslanmaz sıkılarsan

yollarda görüşrüz....

evet durmuş. çok süper oldu. artık işe gidip gelirken ıslanmıycam :cat::cat: sen olmasan örenemezdim ama hakkın var yine de :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar