Yagmurlu havada sinava girdim.

Merhabalar oncelikle bugun motorsiklet direksiyon sinav girdim.donuma kadar islandim bu yagmurda motor surdurduler.
Sorun ise 1 kere motor kendiliginden istop etti karburatorlu mondial 1 bin tl motoru ile sinava girdim bide kirmizi isikta geciYordum zor durdum geri aldim.
Sizce gecmismiyimdir.
Bide motosiklet mars basmiyor ayakla calistirdim inip tam rezalet

Geçip, geçmediğin konusunda kimsenin bilgi paylaşabileceğini sanmıyorum. :)
En güçlü kararı sen verebilirsin, biraz objektif bak.
Sen olsaydın, böyle birini bırakır mıydın? sorusunu tam objektif olarak düşün. ve cevapla.
Görevlilerin kimseyi bırakmanın peşinde olmadığını biliyoruz. İçin rahat olsun. 29 Ağustos'ta da benim sınavım var.
Elimizden geleni yapacağız evelallah. Forumda takılanların apaçi olmadığını kabul edersek; Bu kadar apaçi geçiyor da sen mi kalacaksın
:)

Soylemedilermi gectin gecmedin. Seni bilmen ama ben girdigimde adam arabanin altina giriyordu milimle kurtuldu onu bile gecirdiler

Yok sormadim zaten bir tanesi cok artis gibi hic insanin suratina bile bakmiyor digeri iyi insana benziyordu insallah gecmisimdir saat 5 te aciklanacakmis icim kipir kipir motor aldim motor yatiyor ehliyeti alamazsam diger sinav sanirsa 2 veya 3 ay sonra motorsikleti 3 ay daha otoparkta yatirmak hic hos olmaz

Hadi hayirli olsun :) gecmissindir takma kafana o parkuru gectiysen kalmazsin benimde kart yarin cikiyor da :p

Motosikleti
Henüz yok.
kırmızı ışıkta biraz geçseniz dahi geri geri gelmeyin, bazı ışıklarda kamera var ve siz geri gelseniz dahi ceza yazabiliyor, akşam beşte ak mı kara mı belli olur. geçmiş olsun şimdiden inşallah geçersiniz.

Insallah bakalim gecersem cok sevinicam ama kalirsam hocalar saydira bilirim 😈😈😈

Eger motor istop ettiyse ve bunun motorun sucu oldugunu bilmiyorlarsa bırakabilirler ins gecmissinizdir

Daha heyecanla bekliyorum.
Uyku ilaci icmeyi dusunuyorum zaman gecmiyor artik saat 7 de en gec mesaj aticaz dediler heyecan dorukta eger gecemezsem sorun buyuk :(

Biz dün ve bugün adaylarımızın sınavı için direksiyon sınav alanındaydık, :)
Sizin anlattıklarınıza göre başarılı olmuşsunuz çünkü duba,sekiz çizme ve platformdan geçme aşamalarını atlatıp akan trafiğe çıkmışsınız,
Yaptığınız kırmızı ışık hatasında komisyon sizi başarısız görse idi motosikleti kullanmanızı yarım bıraktırırlardu.
Siz yarım bırakmayıp turu tamamladığınıza göre sınavdan başarılı olmuşsunuz demektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar