Yagmurdan korunma..

sprey biraz pazarlama stratejisi gibi geliyo. yağmurluk her zaman daha iyi korur. botta yağmurluk kullanmadım ama üst kullanırsan 90 100km/s gibi hızlarda sıkıntı yaratıyor. biraz bol olduğu için belki dalgalanma çıpı çıpı vuruyor. nasıl anlatiyim işte. öyle..

Bugün eve dönüş yolunda sağanak yağışa yakalandım. Yağmurda ilk kez kullanmak zorunda kaldım, motor çizmelerim su almış. Su geçirmemesi için ne yapmak gerekir? Spreyler işe yarar mı yoksa bot yağmurluğu mu tercih edilmeli? Bot yağmurluğu kullanan arkadaşlar varsa sürüşe herhangi bir etkisi oluyor mu ?

Teşekkürler.

Dostum tucano urbano nun tabanlı bot yağmurluğunu kullanıyorum.scooter kullanıyosan tavsiye ederim.vitesliyse tabansız al.denedim zorlarsan ayrılıyor tabandan.pratik sürüşe olumsuz bir etkisini yok tavsiye ederim..

sprey biraz pazarlama stratejisi gibi geliyo. yağmurluk her zaman daha iyi korur. botta yağmurluk kullanmadım ama üst kullanırsan 90 100km/s gibi hızlarda sıkıntı yaratıyor. biraz bol olduğu için belki dalgalanma çıpı çıpı vuruyor. nasıl anlatiyim işte. öyle..

Kışlık kıyafetlerim bir damla geçirmemiş, içlikleri olmamasına ve havalandırma bölgelerinin açık olmasına rağmen. Uzun süre yağışta sıkıntı çıkarırlar mı bilmiyorum ama memnun kaldım, yağmurluk ihtiyacım yok gibi şuan. Teşekkürler.

Dostum tucano urbano nun tabanlı bot yağmurluğunu kullanıyorum.scooter kullanıyosan tavsiye ederim.vitesliyse tabansız al.denedim zorlarsan ayrılıyor tabandan.pratik sürüşe olumsuz bir etkisini yok tavsiye ederim..

Cbr ım var, korkum şu ki ayaklarım tam yere basmıyor, yere koyunca kayma sıkıntısı olur mu? Birde taban kalınlığı ne kadar acaba, vites geçişlerinde sıkıntı yaşatır mı? Tabanı direk mi söküyorsunuz?
Teşekkürler.

Cbr ım var, korkum şu ki ayaklarım tam yere basmıyor, yere koyunca kayma sıkıntısı olur mu? Birde taban kalınlığı ne kadar acaba, vites geçişlerinde sıkıntı yaşatır mı? Tabanı direk mi söküyorsunuz?
Teşekkürler.[/QUOTE]

Taban ince ayakkabıdan daha ince.eğer botun varsa ve vitesli motor kullanıyorsan tabansız al.her ikiside fermuarlı (topuk kısmında başlıyor dizinin yarısına kadar)
Vites içinde sol ayak üstünde ekstra kauçuk bir madde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar