Yağmurda paçaların leş gibi olması sorunu

Motosikletimin çamurluğu olmasına rağmen suyun en az olduğu kısımlardan geçmeye çalışmama rağmen pantolon paçalarım çamura bulanıyor sırılsıklam oluyor.
Ayakkabılarda desen aynı sorun onda da var. Motorun su atmasına bi çare bulamadım o yüzden ayakkabı sorununu çözmem gerek.
Bana su geçirmeyen bot önerebilir misiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çamura karşı lağımcı botundan daha iyi bir seçenek yok, ancak bunun da güvenliği sıfır.

Alternatif olarak botlarınızın üzerine şu aşağıdaki ürünü giyebilirsiniz.

Şaka bir yana Google'da "lağımcı botu" diye arattığınızda bu foruma 3 sene önce yazdığım yazının görseli ve linki çıkıyor :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kışın sukuter kullanıyoruz 😁
Kışın scooter büyük rahatlık. xmax ile işe gidip gelirken botlarıma su bile değmiyordu. hatta yağmura yakalanırsam bir tek üst yağmurluğu giyiyordum, bacaklarına su gelmiyordu zaten çok aşırı değilse yağmur.
Geçen akşam karanlığında 2km ötede işim vardı, xmax ile çıktım, yerler ıslak, bir de sadece kask, mont ve eldiven giyip çıktım, iyi güzel gidiyor özlemişim scooter sürmeyi ama tam ekipman giymeyince rahat hissedemedim, işimi halledip eve döndüm yolu fazla uzatmadan. Hava aydınlıkken çıkınca şehir dışında bir 5-10km yolu uzatıyordum, zaten 1km sürünce şehir dışındayım burada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar