- Konu Yazar
Arkadaşlar farkettiğim bi şeyi sizlerle paylaşmak istedim, malum yaz sonundayız ve bizim memlekete aylardır yağmur yağmamıştı asfaltın yüzeyinde artık böyle tozlu bir kir tabakası vardı. Sadece asfaltta kullanmama rağmen lastiklerim toprakta gitmiş gibi tozlanıyordu. Artık inazumanın irc lastiklerinden tiksiniyordum. Derken yağmur yağdı şöyle 1 saat kadar gürül gürül yağdı hemen aklıma bu temizlenmiş asfalttı denemek geldi 1 saat kadar sonra yerler kuruyunca atladım motorun üstüne. Ve daha önce asfalt kirli iken frenlemeyi beğenmediğim nereler varsa denedim gerçekten bu kadarınıda beklemiyordum bana göre 3 kat daha iyi tutuyordu lastikler.
Özetle arkadaşlar bu yaz kirliliği asfaltta iken daha dikkatli olmalısınız ve ilk yağmurlardan sonra bu deneyimi yaşamalısınız.
Arkadaşlar irc lastikleri pirelli yada michelin ile değiştirmek istiyorum sonrada aklıma şu geldi lütfen deneyim li birileri cevaplasın en kral lastiği alsak bu bahsettiğim aslfatın yüzeyi kirli ve tozlu iken kalitesinin farkını hissettirir mi ? Bana kalite lastikte böyle bir ortamda fark yaratamaz gibi geliyor lastiğin yüzeyi kirli asfalt kirli ise lastik ne yapsın ! peki ya sizce ?
Özetle arkadaşlar bu yaz kirliliği asfaltta iken daha dikkatli olmalısınız ve ilk yağmurlardan sonra bu deneyimi yaşamalısınız.
Arkadaşlar irc lastikleri pirelli yada michelin ile değiştirmek istiyorum sonrada aklıma şu geldi lütfen deneyim li birileri cevaplasın en kral lastiği alsak bu bahsettiğim aslfatın yüzeyi kirli ve tozlu iken kalitesinin farkını hissettirir mi ? Bana kalite lastikte böyle bir ortamda fark yaratamaz gibi geliyor lastiğin yüzeyi kirli asfalt kirli ise lastik ne yapsın ! peki ya sizce ?