- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cumadan hatta 1 haftadır konuşulan güzel gezi planlarımızı yapmıştık. Şansızlık bu ya Cumadan yağmur yağmaz mı, yarın planımız ne olacak düşünmeye başlamazmıyız? Tabi ki çok üzüldüm ama bendeki keçi inadı. İşi inada bindirdim
gelmiyorsanız çocuklar ben tek başıma bile giderim. Efendiler olurmu öyle şey demeden hoooooop bir baktım 4 motosiklet olmuşuz :mrgreen: Yürüyün dedim Sapanca bizi bekler.
Yağmur nasıl yağıyordu anlatamam, şakır şakır bende ilk defa yağmurda biniyorum motosiklete, kualğımda mp4 yollar bomboş harika yağmur sesi ve sisli yollar. Vardık nihayetinde sapancaya, Allah beni seviyor herhalde
Bir harika hava kaplamıştı Sapancayı yağmur yok yerler kuru, indik bir harika hava nefesimiz ciğerlerimiz genişledi valla, Doğan Tan arkadaşım adapazarlı çok misafir perver, sapancanın en güzel yerine götürdü bizi.
Daha fazla söze gerek yok sanırım fotoğraflarla anlatıyım :bounce:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Devamı..............
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Yağmur nasıl yağıyordu anlatamam, şakır şakır bende ilk defa yağmurda biniyorum motosiklete, kualğımda mp4 yollar bomboş harika yağmur sesi ve sisli yollar. Vardık nihayetinde sapancaya, Allah beni seviyor herhalde
Daha fazla söze gerek yok sanırım fotoğraflarla anlatıyım :bounce:
Devamı..............
Son düzenleme: