Yağmur demeden, Çamur demeden (Sapanca)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cumadan hatta 1 haftadır konuşulan güzel gezi planlarımızı yapmıştık. Şansızlık bu ya Cumadan yağmur yağmaz mı, yarın planımız ne olacak düşünmeye başlamazmıyız? Tabi ki çok üzüldüm ama bendeki keçi inadı. İşi inada bindirdim :) gelmiyorsanız çocuklar ben tek başıma bile giderim. Efendiler olurmu öyle şey demeden hoooooop bir baktım 4 motosiklet olmuşuz :mrgreen: Yürüyün dedim Sapanca bizi bekler.

Yağmur nasıl yağıyordu anlatamam, şakır şakır bende ilk defa yağmurda biniyorum motosiklete, kualğımda mp4 yollar bomboş harika yağmur sesi ve sisli yollar. Vardık nihayetinde sapancaya, Allah beni seviyor herhalde :p Bir harika hava kaplamıştı Sapancayı yağmur yok yerler kuru, indik bir harika hava nefesimiz ciğerlerimiz genişledi valla, Doğan Tan arkadaşım adapazarlı çok misafir perver, sapancanın en güzel yerine götürdü bizi.

Daha fazla söze gerek yok sanırım fotoğraflarla anlatıyım :bounce:

dsc05057up4.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05058og6.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05059ld7.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05061qg1.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05063vv7.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05066ma5.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05067bh8.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05069fp8.jpg
[/URL][/IMG]

Devamı..............

dsc05068bd2.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05073kq8.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05075le6.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05072kc3.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05077tv5.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05076iy8.jpg
[/URL][/IMG]

dsc05078ba8.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
İlk resim yavaş yavaş açılıyo,ilk önce ördeğin kafasının birazı göründüü,içimden bu kız bu kadar esmer değildi sanki dedimmm:queen:sonra ördeği gördümm:p

emeğine sağlık kartpostal gibi resimler yakalamışsınnn keşke birazda motor görseydik:)

Meşhur göl :mrgreen: çay molası :p
dsc05081xh3.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
para var huzur var makinalara bak :p

şaka bi yana güzel fotoğraflar, bunların devamını sızın sıtede buluruz sanırımda bizi almıolar :p

iğğ içkide varmış ::arrow::

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ördek çok şirin yahu :) Güzel gezilesi yerler, yarın hava musaıt olursa bende gidicem.

para var huzur var makinalara bak :p

şaka bi yana güzel fotoğraflar, bunların devamını sızın sıtede buluruz sanırımda bizi almıolar :p

iğğ içkide varmış ::arrow::

Canım pembea2 de bu kadar güzel gezi 60 sene ayarlasak yapamazdık :queen:
gelenler çünkü hepsi kafa dengi kankiler. Birdahakine sizide huzura kavuşturalım sizde gelin :bounce: he bu arada içki içmedik :mrgreen: sadece objektif olarak yakaladığım sahne tam dergide reklam alabilecek güzelikte çektiğim için dayanamadım çektim, Ertanda dedi zaten sen neden dergi fotoğrafçılığı yapmıyorsun :) fena bir fikir değil aslında.

İlk resim yavaş yavaş açılıyo,ilk önce ördeğin kafasının birazı göründüü,içimden bu kız bu kadar esmer değildi sanki dedimmm:queen:sonra ördeği gördümm:p

emeğine sağlık kartpostal gibi resimler yakalamışsınnn keşke birazda motor görseydik:)

:queen::queen: Esmerim biçim biçim, ölürüm esmer için :p valla iner inmez ördeği gördüm ahanda hayvanat bahçesi doğayla iç içeyim dedim fırsatı değerlendirip valla kaptığım gibi makinayı çektim hemen :cherry:

Son düzenleme:
manzaralar güzel katılım güzel yolunuz ve farınız açık olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Canımcım, Eskişehir gezisine kadar kendini çok yorma yaw :queen:

Şaka bir yana, süpersiniz, Allah sizi ayırmasın :rendeer:

Canımcım, Eskişehir gezisine kadar kendini çok yorma yaw :queen:

Şaka bir yana, süpersiniz, Allah sizi ayırmasın :rendeer:

eskişehir beklesin geliyorum :) Eskişehirde de güzel fotoğraflar yakalayacağıma eminim :bounce:

krosçu01 abi,fotoları retina taramasındanmı geçiriyonn ,iki saattir konudasınnn,eee emeğine sağlık dee çık artık konudann kadir abi hasta ettin beni yaaa:queen:

ya olmazki böyle yağmur dedin çamur dedin bende kroscu sandım baktım pırıl pırıl makinalar ha bu arada sürücüler o birayı içtilerse çok ayıp ve yanlış kazaya davetiye sayılır elinize sağlık.

krosçu01 abi,fotoları retina taramasındanmı geçiriyonn ,iki saattir konudasınnn,eee emeğine sağlık dee çık artık konudann kadir abi hasta ettin beni yaaa:queen:

gardaş çok haklısın ekranı açtım kapı çaldı çıktım arkadaşla yarınki takla proğramını konuştuk al 1 kros sende gel.

Son düzenleme:
benim motorla gelsemm,geriden hızlandımmı,sizden daha çok takla atarımm:queen:

güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık motosikletlerde çok yakşıklı çıkmış

ya olmazki böyle yağmur dedin çamur dedin bende kroscu sandım baktım pırıl pırıl makinalar ha bu arada sürücüler o birayı içtilerse çok ayıp ve yanlış kazaya davetiye sayılır elinize sağlık.QUOTE]

Ben hayatım boyunca alkol almadım ::cheeeeer
alkol zararlıdır, o güzel bardakta durduğu gibi durmuyormuş duyduğum kadarıyla :p

güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık motosikletlerde çok yakşıklı çıkmış

Sağol jesse, birdahaki sefere sende gel sevinirim.

Son düzenleme:
yapmadıkların yapacaklarının göstergesi olabilir =))))))))) :silent::mrgreen:

Güzel gezi olmuş.Paylaşım için tşk.

Bu arada fotoları bukadar küçük yüklediginizden dolayı tebrik ederim. Mazallah çözünürlügü yüksek fotolar yükleseydiniz sayfada yarım saat beklemek zorunda kalırdık degil mi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar