Yağlı zemin can aldı :(

bogazici_koprusu_yolunda_kaza_1_olu_h152162.jpg

Boğaziçi Köprüsü yolu Anadolu Yakası istikametinde meydana gelen kazada motor sürücüsü hayatını kaybetti.
Boğaziçi Köprüsü yolunda kaza: 1 ölü
Yoldaki yağ birikintisinden dolayı yaşandığı öne sürülen kaza sebebiyle köprü yolunda tek taraflı yoğunluk yaşandı. Karayolları ekipleri kaygan zeminde kumlama çalışması yaptı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında, Boğaziçi Köprüsü yolu Anadolu Yakası istikametinde gerçekleşti. 34 VR 8291 plakalı motosikletiyle köprü istikametinde ilerleyen Murat G. (36), Beşiktaş katılımına yaklaştığı sırada kaza yaptı. Kaymaya başlayan motosiklet, sürücüsüyle birlikte bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Kanlar içerisinde kalan sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Murat G.'nin ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Murat G.'nin motosikleti emniyet otoparkına çekildi.

Görgü tanıkları yolun, mazot ve yağ birikimi sebebiyle kaygan olduğunu öne sürdü. Kazanın meydana geldiği bölgede, yayaların bile kaygan yol sebebiyle güçlükle ayakta durabildiği görüldü. Karayolları ekipleri, olası başka kazaları önlemek amacıyla bölgede kumlama çalışması yaptı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(CİHAN)

ALLAH RAHMET EYLESİN. ANCA ÖDLÜKTEN SONRA YOLU TEMİZLEME ÇALIŞMASI BAŞLATILMIŞ.

HABERİN VİDEOSU:
http://www.ihlassondakika.com/VideoGaleri/video_Bogazici-Koprusu-yolunda-kaza-1-olu_274893.html

Son düzenleme:
Bu yağ işi çok sakat iş hele birde virajda ise....
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

Sahipsiz memleket..Bir de aptal aptal kum döküyorlar,ne işe yaracaksa o kum.Evlerinde yere yağ döküldüğünde kum mu döküyorlar acaba.Böylesi durumlarda yağ çözücü solüsyon vs. kimyasallar var.Ama bizde değil,dışarda..Bir can daha gitti...Niye?... çocuğunun birisi yağ kaçırdı diye yere..Peh ben böyle durumun...
Cahil toplum,cahil insanlar...Yazıklar olsun,lafa gelince mangalda kül bırakmazlar...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tedbir almak Anca "Biri ölünce" aklına gelir bizim Türk milletinin ! ::angry2::

Allah rahmet eylesin :pale:

Son düzenleme:
Simdi haberlerde izledim. Allah rahmet etsin. Gercekten yaya bile ayakta zor duruyordu... :(

Oz.

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır ihsan eylesin.

A.k ülkesinde ne zaman kazadan önce önlem alındı ki? İlla biri ölücek birine bişey olacak ondan sonra. O insanın anasına babasına eşine çocuğuna kim hesap verecek? ... Hiçkimse. Yazık. Çok yazık... Tehlikeli olan motosiklet değil, tehlikeli olan işte bunlar. Bu sorumsuzluk. Yazıklar olsun.. Allah rahmet eylesin..

Pahalı ülke ucuz hayatlar.Her gün geçtiğim yer ölen kişi bende olabilirdim.Şu an sinirimden buraya herşeyi yazmak istiyorum bildiğim tüm küfürleri ve hakaretleri.Ülkemi çok seviyorum ama böyle bir düzende yaşamaktan nefret ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yagi mazotu doken o sekil birakip gidiyor bunun bi yaptirimi olmali ayrica.. tv lerde bu konuda uyarici kisa film ler yayinlanmali.

tüh yazıklar olsun ne beleş canımız varmış şu memlekette,kısa süre önce feribottan düşen arabada küçücük çocuk ölmüştü şimdide bu.Motorda benim eski motorummuş,aprilia scarabeo 200,içim bir garip oldu. :pale:

Ne yazık ki ülkemizde,her ihmalın bedeli yitip giden canlar oluyor..Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin..

arkadaslar yolun yaglı olması elbette en buyuk etkenlerden bırı lakın rahmetlı fullface yok,olan kaskta kaza anında fırlamıs zaten baglı olmadıgı ıcın.gordugum kadarıyla pek koruma da yok uzerınde.bu kadar ufak bır kazadan korumaları olsaydı buyuk ıhtımal ölmeyecektı.lutfen koruma edının ve her defasında takın.lutfen....

İnsan öldükten sonra Mezara toprak atılır. Adam öldükten sonra yolu kumlamak ölüye hakarettir be!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu bariyerlarin allah belasını versin...
İcad edenin ta......

Ulan kaza öldürmüyor , yol öldürmüyor ama memleketimde bariyer öldürüyor...
Edecek küfür dahi bulamıyorum sinirden...... :pr:

Şu bariyerlarin allah belasını versin...
İcad edenin ta......

Ulan kaza öldürmüyor , yol öldürmüyor ama memleketimde bariyer öldürüyor...
Edecek küfür dahi bulamıyorum sinirden...... :pr:

o konu tartışılır. 10 motorcu öldürdüyse bin on otomobil sürücüsünü kurtardı. (vectra b ile spin atıp 90kmh ile bariyere çarptım hayatta kaldım, bariyer olmasa 3. spinte 100mt takla atar anca dururdum.)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
o konu tartışılır. 10 motorcu öldürdüyse bin on otomobil sürücüsünü kurtardı. (vectra b ile spin atıp 90kmh ile bariyere çarptım hayatta kaldım, bariyer olmasa 3. spinte 100mt takla atar anca dururdum.)
Tartışma için söylemedim....
Sadece bariyerleri motorlar için de dizayn etmenin lazım olduğunu ,
Trafikte sadece arabaların olduğunu hesaplayarak bariyer takmanın yanlış olduğunu söylemek istedim...
Kritik noktalardaki bariyerlerin ayaklarına darbe yumuşatıcı sünger kılıf falan geçirseler olmazmı ?...
Ya da daha değişik çözümler.... :silent:

Tartışma için söylemedim....
Sadece bariyerleri motorlar için de dizayn etmenin lazım olduğunu ,
Trafikte sadece arabaların olduğunu hesaplayarak bariyer takmanın yanlış olduğunu söylemek istedim...
Kritik noktalardaki bariyerlerin ayaklarına darbe yumuşatıcı sünger kılıf falan geçirseler olmazmı ?...
Ya da daha değişik çözümler.... :silent:

çözümü var tabii. avrupadaki çoğu ülkede otoban bariyerleri betonarme ve kavisli. Sırf motosiklet sürücüleri için. bizde olması için benim tahminim yarım asırlık bir zaman lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar