Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bugün motorumun(virago 535) yağını değiştiricektim fakat açamıyorum bi türlü sanki yerine kaynamış daha önce başına böyle bi durum gelen yada sebeplerini tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
motor sicakken kesinlikle kayma yapmayacak bir bezi yag kapaginin uzerine koy ve "papagan pense" ile acmayi dene. pensenin en ucundan tutarsan zorlanmazsin(momentumdan mutevellit :wiinkk: )
hallettim, tavsiyen için teşekkürler. buji anahtarının arkasına tornivadayı takıp abanınca açabildim ama ben bi tarafa tıpa bi tarafa fırladı her tarafda yağ içinde kaldı :queen: