Herkese merhaba arkadaşlar, yeni motorum 980 km ye dayandı, servisi ilk 300 de yağı değişip castrol 5-30 yağ koydular, şimdi 1000 dede yağ değişimi olacak dediler. Ancak bikaç usta castrol 5-30 un yaz mevsimi için uygun olmadığını söyledi, şimdiki yağ değişiminde castrol 10-40 koymayı düşünüyorum sizce bu uygunmudur yada önerdiğiniz başka varmı? Birde yağı kendim değişmek istiyorum, ilk değişiminde izlediğim kadarıyla usta motorun altındaki bi vidayı açtı ve ordan yağı boşalttı daha sonra orayı kapatıp, bloktaki yağ çubuğunu çıkarıp huni ile yağı koydu, aslında bana basit geldi ama ne kadar koymam gerektiğini tam olarak bilmiyorum, biraz gezi yapcağım için sabah direk yağı değiştirip çıkmak istiyorum.
Dikkat edeceğin bir iki nokta var.
Motoru çalıştırıp ısınmasını bekleyeceksin (en az 5 dk bekle veya bir iki tur at gel)
Motoru durdurup yağın süzülmesini bekleyeceksin 3-4dk
Alttaki yağ kapağının 17 anahtar ile açılması lazım. Kaliteli bir anahtar (İzeltaş, Altaş vb) kullanmalısın yoksa dış sıyırır, diş atar vs.
Cırcırlı lokma kullanırsan çok daha iyi olur.
Yağ değişirken ameliyat eldiveni veya bulaşık eldiveni kullanabilirsin.
Kapağı aç, yağ iyicene süzülsün. İyice süzüldükten sonra motoru sağa-sola hafif eğdirebilirsin.
Sonrasında kapağı takarken ASLA AŞIRI SIKTIRMA! Alet kullanmadan elinle tak, sonra aletle çok az sıktırırsın.
Merak etme kendi kendine gevşemez düşmez. Aşırı sıktırırsan dişleri bozarsın bir dünya masraf çıkar. Almüninyum yumuşaktır, çeliğe benzemez.
Elektrikli vidalama varsa tork kısmını 5'e ayarlayıp da sıkabilirsin.
Önce 400-500mL yağ koy, ayak marşına bir iki kez bas. Sonra kılavuzda kaç mL diyorsa üstünü tamamlarsın.
SAKIN FAZLA YAĞ KOYMA!
10-40, 15-40, 20-50 yağ kullanabilirsin. Sıkıntı olmaz. Kışın aşırı soğuk bir yerde olur isen 5 veya 0 ile başlayan yağları kullanırsın. yoksa gere yok.
https://www.youtube.com/watch?v=4pfKQ8TAcPI
Bu testi 20-50 yağ ile yapsan o sıcaklıkta (-25 C) çok çok daha az akışkan olacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=AmtSh4HMryw