benzin teflona zarar veriyor belki yağda verebilir adını unuttuğum tesisatçıların kullandığı ip tarzı birşey vardı vidaya onu sarıp deneyin
O ipin adı keçe.
benzin teflona zarar veriyor belki yağda verebilir adını unuttuğum tesisatçıların kullandığı ip tarzı birşey vardı vidaya onu sarıp deneyin
metrik 10 delik varsa yapacağı şey o deliği 1 mm dahaa genişletip metrik 12 ile klavuz açacak, tecrüben varsa sende yapabilirsin, al bitane metrik 12 polonya pazarından al eline makine yağını dengeli bi şekilde 2 ileri bir tur geri yap, basit iş sonra metrik 12 uygun vida bulman gerek. ALLAH yardımcın olsun o vida yalama yapmaları en iyi ben anlarım. Bir defa motor kapağı vidası 1 defa da fren diski vidası yalama yapmışlığım var
Vidayı degistirdim bakir pul taktım ama azda olsa kaçırıyor 2 tane pul takıp deniycem
bakır değil alumınyum pul atman lazım

şükür, valla çok sevindim . Konuyu sessiz sessiz takip ediyordum . İyi hadi hayırlı olsun .Onuda denedim ama nafile kafayı yedim iyicene hava sıcak ama motor yatıyor halen en son olarak ısıya dayanıklı kağıt pul aldım onu deniycem tekrar kaçırırsa civata etrafına kırmızı silikon sıkıp deniycem
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Sorunu hallettim gibi yaklaşık 15-20 km dolandım yağ kaçırmadı inşallah kaçırmaz yardım eden etmeyen herkese teşekkürler sorunun çözümü ise 2 tane musluk contası alıp civataya geçirdim yalnız her yağ değişiminde bu contalar değişecek
[url]http://i.hizliresim.com/pza4m0.jpg[/url]
şükür, valla çok sevindim . Konuyu sessiz sessiz takip ediyordum . İyi hadi hayırlı olsun .
teşekkürlerGeçmiş olsun![]()
hırdavatçının dediğine göre direk ateş ile temasında yanıyormuş bende denedim harbi yanıyor ama sıcak ile temasında birşey olmaz dedi tek sıkıntısı her yağ değişiminde o contalar değişecek eskisine göre yağı artık kontrol ederim teşekkürlerolmaz o contalar ısıya dayanıklı değil. motoru ara sıra kontrol yağsız kalmasın