Fotoğraf paylaşabilirseniz size yardımcı olabiliriz.
Eklemeyi deniyorumda gönderemiyorumFotoğraf paylaşabilirseniz size yardımcı olabiliriz.
Hızlı resim'e fotoğrafı yükleyin orada
Düzeltme: Yorumumu kaldıramadığım için değiştirdim.![]()
kg1exeo.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 26 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 1080×2400 piksel, PNG formatındadır — kg1exeo . pnghizliresim.com
Abi yorum cevabını kaldır lütfen fotoğraflı olanı yanlış fotoğrafı atmışım
Yağ sızıntısı debriyaj kapağının dışına sızıyor alttan değil kapak çıkıntısında birikiyorForum bb code linkini kopyalayıp burada boş mesaj kısmına yapıştırıp "cevap yaz" butonuna basın
Düzeltme: Yorumumu kaldıramadığım
Her usta farklı bi parça değişmesi lazım diyor camla alakalı bişey söylenmedi tahliye veya conta söylendi kimiside çatlak olabilir dediO kısımda birikiyorsa seviye camından kaçırıyor olabilir yağ izinin sağını ve solunu takip etmenizi öneririm.
Buradan görmeden net bir yorum yapmak zor fakat 2 ihtimal var gibi duruyor, seviye camı ve debriyaj kapak contası.Her usta farklı bi parça değişmesi lazım diyor camla alakalı bişey söylenmedi tahliye veya conta söylendi kimiside çatlak olabilir dedi
Fotoğraf yerini kaldırabilirmisin abiDüzeltme: Yorumumu kaldıramadığım için değiştirdim.
Nasıl kaldırayım kardeş? Ben admin değilim ki. Sen yeni linki kopyala yapıştır burayaFotoğraf yerini kaldırabilirmisin abi
Yorumu düzenlerken silebilirsin abiNasıl kaldırayım kardeş? Ben admin değilim ki. Sen yeni linki kopyala yapıştır buraya
Hakan bir şey silemiyorum, lütfen meramını yeni resim linki vererek anlatYorumu düzenlerken silebilirsin abi
Yağda eksilme yok yaklaşık 200-300 km oldu yağda eksilme yok tahliyeden diye düşünüyoruzbu fotoğrafa göre yağ seviyesi normal gözüküyor, buda fazla yağ basıncı nedeniyle keçeden kaçırma ihtimalini kaldırıyor