Ya madem siz vizkosite içinde boğuldunuz bir de ben vurayım...;
Okadar vurguladım, yazdım ama dikkat eden olmamış. O bahsi geçen şeyler rakam değil SAYI...

Hiç "40" diye bir rakam gördünüz mü siz...?:mrgreen:
Şaka bir yana bırakın tanımını felan(söylemeden edemiycem bilimsel olarak ante nin tanımı daha doğru...ama kime ne faydası var bilemedim

) biz burada yağlardan bahsediyorduk..
Hocam "
Aşınmış motorun parça aralıkları fazla olduğundan orjinal kullanılan ince yağda yağ yakma olayı görülür,kompresyon sağlanmaz-çekiş olmaz... Mineral yağ daha kalın viskoziteli olduğundan filim tabakası da kalın olur." demişsin. Kesinlikle katılıyorum. Ancak motorumuz bu seviyeye geldiyse ne yapmamız gerek peki?? Oturup üzülmemiş gerek...Çünkü motor hava yapmış, basınç kaybediyor, üstüne o boşluklardan motora yağ sızıyor vede yağ yakıyor...:cyclopsanbiz de o boşluğu kalın kalın yağlar kullanarak kapatmaya çalışıyoruz

ale:. Zavallı motor geri kazandığı basınç ile ürettiği gücün bir kısmını da şimdi o sürtünmesi bol olan yağ yüzünden daha üretemeden kaybedicek...:salut:
Demek ki neymiş, en iyisi motoru o hale hiç getirmemeye çalışmakmış... Teletabiler gibi motorumuzu sürüp

efendi efendi bakımını yapmamız gerekmiş. Aksi taktirde güneş balçıkla sıvanmaz, aşınan motor mineralli yağ ile düzelmez...miş... Bu masal da burada sona erer. Başka sorum yok sayın hakim..(şimdilik...

)